Ps4 Devil May Cry 5

€ 59,99
12.000m² winkelvloer op 2 locaties
Meer dan 120.000 artikelen, onder 1 dak
Maken, delen en bestellen van lijsten
Gratis verzending vanaf 50 euro op kleine pakjes
Ruime eigen voorraden
Spoedleveringen binnen België en Nederland
Spelregisseur Hideaki Itsuno en zijn team brengen de originele personages tot leven in een technisch hoogstandje genaamd Devil May Cry 5, het langverwachte vervolg op Devil May Cry 4 (2008). Devil May Cry heeft het vechtspektakel genre uitgevonden. De legendarische over-the-top spelreeks brengt de gekende hoge octaan en gestyleerde actie naar een nieuwe generatie consoles.

Er zijn jaren voorbij gegaan sinds de legioenen uit de hel een voet in deze wereld hebben gezet. Een nieuwe demonische invasie is gestart en de laatste hoop van de mensheid ligt in de handen van drie demonenjagers: Dante, zijn neefje Nero en een voorlopige onbekende derde. Verenigd door hun dorst naar wraak en redemptie moeten de drie met de demonen vechten om te overleven.

De legendarische actiereeks is terug - Devil May Cry verkocht wereldwijd al meer dan 16 miljoen stuks en geestelijke vader van de spelreeks Hideaki Itsuno staat opnieuw aan het hoofd van het project.
Een gevecht van goed tegen kwaad - Een demonische invasie begint met de zaden van de "Demon Tree" die zich planten in Red Grave City. De jonge demonenjager Nero is zijn demonenarm kwijt waardoor hij veel van zijn krachten is verloren. Dante - Son of Sparda - wil wraak voor zijn broer's corruptie en de moord hun moeder. Het is aan hen om de handen in elkaar te slaan en het kwaad te verslaan.
Hoge octaan actie - Drie speelbare personages met elk hun unieke speelstijl en bewegingen.
Ontwikkeld met de nieuwste spelmotor RE voor realistische personages en adembenemende omgevingen en lichteffecten.
Nero heeft een nieuwe bondgenoot met Nico, een vrouwelijke wapenexpert die Nero en Dante zal helpen op hun pad van wraak.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Ps4 Devil May Cry 5
Uw waardering
Extra informatie
Artikelnummer 768611
EAN-code -----
Catalogusnummer 142507
Merk Playstation
Type Games
Shipping Type normaaltarief