Ps4 Far Cry New Dawn Superbloom Edition

€ 29,99
12.000m² winkelvloer op 2 locaties
Meer dan 120.000 artikelen, onder 1 dak
Maken, delen en bestellen van lijsten
Gratis verzending vanaf 50 euro op kleine pakjes
Ruime eigen voorraden
Spoedleveringen binnen België en Nederland
Breng hulde aan Hurk Drubman in Far Cry New Dawn dankzij de Superbloom Edition, die het volgende bevat:

Far Cry New Dawn game
Het Hurk Legacy Pack: bevat een "Hurks Wraak" M249-machinegeweerskin, de Hurk Legacy Offroad-voertuigskin en de Hurkling Outfit voor jouw personage. Daag je vijanden en de definitie van goede smaak uit met deze skins geïnspireerd door Hurk Drubman Jr. zelf!
Het is zeventien jaar na de wereldwijde, nucleaire ramp. Je keert terug naar Hope County, Montana, om een drastisch veranderde wereld aan te treffen. Hier hebben overlevenden zich verzameld in verschillende groepen, elk met hun eigen regels, om de chaos te overleven. In deze nieuwe wereldorde reizen de wrede Highwaymen, geleid door tweelingzusjes Mickey en Lou, van plek naar plek om mensen van hun dierbaarste bezittingen te beroven. Terwijl overlevenden hun land proberen te verdedigen tegen meedogenloze aanvallen van de Highwaymen, is het aan jou om hulp te bieden en de strijd aan te gaan. In dit nieuwste deel van de bekroonde Far Cry-franchise, ben jij de laatste verdedigingslinie in het veranderde, post-apocalyptische Hope County. Help overlevenden, start Escalations, ga op expeditie en maak onverwachte bondgenoten.

Vecht om te overleven in een adembenemende, post-apocalyptische wereld

Uitgestrekte velden in bloei en dichte begroeiing nodigen je uit om een dodelijk, post-apocalyptisch landschap te ontdekken. Dit kan alleen óf met een vriend in coöp-modus.De dieren in het wild zijn door de ramp niet onberoerd gelaten. Dit heeft als gevolg dat sommige roofdieren zijn veranderd in extreem onnatuurlijke moordmachines.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Ps4 Far Cry New Dawn Superbloom Edition
Uw waardering
Extra informatie
Artikelnummer 766714
Type Games
EAN-code -----
Catalogusnummer 143497
Merk Playstation
Shipping Type normaaltarief