Ps4 Lego Movie 2 Videogame

€ 29,99
12.000m² winkelvloer op 2 locaties
Meer dan 120.000 artikelen, onder 1 dak
Maken, delen en bestellen van lijsten
Gratis verzending vanaf 50 euro op kleine pakjes
Ruime eigen voorraden
Spoedleveringen binnen België en Nederland
The LEGO Movie 2 Videogame is gebaseerd op het langverwachte vervolg van de LEGO Movie van Warner Bros. Pictures en Warner Bros. Animation Group. Herbeleef de doldwaze avonturen uit de film met bekende gezichten als Emmet, Lucy en LEGO Batman. Buitenaardse indringers hebben Steenstad in puin achtergelaten! Het is nu aan Emmet, Lucy en een reeks heldhaftige personages om buiten hun eigen wereld hun vrienden te redden van de vreemde bewoners van het Zusterstelsel.

Fan favoriete personages - Emmet, Lucy, LEGO Batman en hun vrienden keren terug met nieuwe vrienden en mysterieuze personages zoals General Mayhem en Rex Dangervest.
Speel meer dan 100 speelbare personage vrij uit de eerste en nieuwe film.
Verken nieuwe werelden - Verken omgevingen uit beide films, reis af naar het Systar-systeem, zoek naar Relics en Master Pieces.
Bouw je eigen wereld - Bouw speciale LEGO objecten en ontdek nieuwe gebieden en items. Haal de Master Builder in je naar boven en herbouw je wereld.
Gebruik verschillende gereedschappen om de landschappen, wegen en gebouwen in The LEGO Movie 2 Videogame en speel meer beloningen en opdrachten vrij.
Verbeterde gevechten - Neem het op tegen buitenaardse wezens en uitdagende eindbazen. Gebruik combos om speciale bouwaanvallen te gebruiken met elk personage.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Ps4 Lego Movie 2 Videogame
Uw waardering
Extra informatie
Artikelnummer 768612
EAN-code -----
Catalogusnummer 143488
Merk Playstation
Type Games
Shipping Type normaaltarief