Ps4 Monster Energy Supercross 2

€ 29,99
12.000m² winkelvloer op 2 locaties
Meer dan 120.000 artikelen, onder 1 dak
Maken, delen en bestellen van lijsten
Gratis verzending vanaf 50 euro op kleine pakjes
Ruime eigen voorraden
Spoedleveringen binnen België en Nederland
Stap in de laarzen van een officiële Supercross-kampioen en neem deel aan het grootste en spannendste off-road motorracekampioenschap ter wereld in Monster Energy Supercross - The Official Videogame 2.

In Monster Energy Supercross - The Official Videogame 2 bevind je je in het hart van de game dankzij de vernieuwde carrièremodus, verbeterde track-editor, aanvullende trainingcompounds en verbeterde gameplay.

Nieuwe carrièremodus
Als professioneel coureur is het niet genoeg op het snelste op de baan te zijn. Je moet ook je roem vergroten en de harten van je fans veroveren om de grootste sponsors aan te trekken, je media-relaties onderhouden en rivaliteiten met andere coureurs uitvechten. Nieuw in deze spelmodus is een agenda vol evenementen en activiteiten die je helpen je racekwaliteiten te verbeteren op vier nieuwe tracks. Maar het leven van een echte Supercross-kampioen bestaat dit keer dus uit meer dan racen!

Jouw gezicht, jouw stijl, jouw track
Elke coureur heeft zijn eigen stijl, zowel op als naast de baan. Daarom gaan de aanpassingsmogelijkheden verder dan ooit in Monster Energy Supercross - The Official Videogame 2. Spelers kunnen een werkelijk unieke coureur maken dankzij meer dan 3.000 aanpasbare items, van uiterlijkheden tot accessoires om tijdens races te dragen. Voor precies het goede racegevoel kun je ook je motor aanpassen, met 300 mechanische onderdelen. Daarnaast keert de hooggewaardeerde Track Editor terug in verbeterde vorm, met vele nieuwe functies. Hiermee kunnen spelers hun eigen tracks maken om op te racen en online te delen met de community.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Ps4 Monster Energy Supercross 2
Uw waardering
Extra informatie
Artikelnummer 766718
Type Games
EAN-code -----
Catalogusnummer 143633
Merk Playstation
Shipping Type normaaltarief