Ps4 Moto Gp 19

€ 64,99
12.000m² winkelvloer op 2 locaties
Meer dan 120.000 artikelen, onder 1 dak
Maken, delen en bestellen van lijsten
Gratis verzending vanaf 50 euro op kleine pakjes
Ruime eigen voorraden
Spoedleveringen binnen België en Nederland
Race als de beste over historische tracks en beleef iconische momenten samen met professionele racers of online tegen uitdagers van over de hele wereld!
Ben jij altijd de koning van de race? Dat zal niet meer zo gemakkelijk zijn: dankzij de Neural AI en Machine Learning in MotoGP 19, race je nu tegen slimmere, snellere tegenstanders die jou fouten in hun voordeel gebruiken. We dagen je uit om de echte koning te worden!
De carrièremodus laat je kiezen in welke categorie je wil trainen. Begin met de Red Bull MotoGP Rookies Cup en klim naar de top met de meest prestigieuze teams, of start simpelweg je carrière als MotoGP-rijder en pak de hoogste plaats op het podium. Hierna duik je gewoon in een van de vele andere Single Player-modi.
Hou je van een uitdaging? Stap dan in een van de verschillende multiplayer-modi en daag spelers over de hele wereld uit. Dedicated servers zullen je ervaring optimaliseren en de lage latency zal de spanning in MotoGP 19 opvoeren. Races tegen andere spelers over de hele wereld zullen eerlijker zijn dan ooit. Hierbij zal de nieuwe Race Director-modus je helpen en de kracht geven om je eigen race te ontwerpen, met je eigen regels. Kies je favoriete helm en maak je eigen ontwerp. Een uitgebreide editor geeft je de kans om creatief en vrij keuzes te maken. Je krijgt eindeloze mogelijkheden in vorm, kleur, accenten, niveaus,...
Neural AI en Machine Learning artificiële intelligentie legt je het vuur aan de schenen
Uitgebreide carrièremodus met prestigieuze teams
Verschillende multiplayer modi met dedicated servers
Kies je favoriete helm en maak je eigen ontwerp
Een uitgebreide editor geeft je de kans om creatief en vrij keuzes te maken. Je krijgt eindeloze mogelijkheden in vorm, kleur, accenten, niveaus,...
Ook niet alleen helmen, maar ook rug patches en racenummers kan je aanpassen naar eigen smaak!
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Ps4 Moto Gp 19
Uw waardering
Extra informatie
Artikelnummer 776214
Type Games
Catalogusnummer 143927
EAN-code -----
Merk Playstation
Shipping Type normaaltarief