Ps4 Slim 1Tb Days Of Play Edition 2019

€ 349,00 € 0,18 € 0,05
12.000m² winkelvloer op 2 locaties
Meer dan 120.000 artikelen, onder 1 dak
Maken, delen en bestellen van lijsten
Gratis verzending vanaf 50 euro op kleine pakjes
Ruime eigen voorraden
Spoedleveringen binnen België en Nederland
Dit pakket bevat:
PlayStation 4 Slim met 1 Terabyte harde schijf in Limited Edition Days of Play uitvoering
DualShock 4 (nieuw model) in steel black
HDMI-kabel, USB-laadkabel & stroomkabel
Monoheadset (mogelijk niet aanwezig bij tweedehands aankoop)
Vertical Stand niet inbegrepen
PlayStation 4 Slim
Ervaar een slankere, kleinere PS4 met geweldige gamepower. De interne architectuur van de nieuwe PS4 slim is vernieuwd, waardoor het volume met meer dan 30% is verminderd ten opzichte van de vorige modellen en hij respectievelijk 25% en 16% minder weegt ten opzichte van het eerste (CUH-1000) en de tweede (CUH- 1200) model. De PS4 Slim is ook energiezuiniger met 34% en 28% minder stroomverbruik.
Nieuw Design
De PlayStation 4 Slim neemt het schuine design van de vorige modellen over met enkelen nieuwe designelementen. De hoeken zijn nu afgerond, waardoor de console een zachtere uitstraling heeft. Het nieuwe eenvoudige design, afgewerkt met een glanzend PlayStation symbool in het midden van het bovenoppervlak, komt tot zijn recht op elke locatie.
High Dynamic Range
Alle PS4 systemen, waaronder PS4 Slim, ondersteunen de nieuwe HDR beeldtechnologie (oudere systemen via systeemupdate), waarbij details in zowel de heldere als de donkere delen van het beeld goed zichtbaar zijn en een breder scala aan kleuren kan weergegeven worden. Als je een HDR-compatibele TV hebt, kan je in de ondersteunde games en videocontent beelden beleven, die er realistischer, levendiger en echter uitzien, meer op de manier waarop het menselijk oog de echte wereld ziet.
Toegespitst op de gamer, geïnspireerd door ontwikkelaars
De PS4 werd vanaf dag één ontworpen om de beste games en de meest diepgaande ervaringen naar PlayStation gamers te brengen. De PS4 maakt deze belofte waar door de beste spelontwikkelaars ter wereld de mogelijkheid te geven om hun creativiteit volledig los te laten en hun grenzen te verleggen door gebruik te maken van een spelsysteem dat specifiek naar hun wensen geschapen werd.
Deel je spelervaring
Sociale interacties staan centraal binnen de PS4-ervaring. Zo zal de console een "always on" videosysteem bevatten waarmee je naadloos gameplay footage kunt uploaden naar sociale netwerken. En dit allemaal met één druk de SHARE-knop van de controller! Neem het nog een stapje verder en zet een live uitzending van je speelsessie op waarnaar iedereen via het internet naar kan komen kijken. Toeschouwers kunnen je tijdens het spelen zelfs helpen door je - wanneer ze dat nodig vinden - te voorzien van speciale voorwerpen, toverdrankjes of spreuken.
De nieuwe, slankere look van PS4
Bevat alle functies en aansluitmogelijkheden van zijn voorganger, behalve een optical output
Ervaar ongelooflijk heldere, levendige kleuren met adembenemende HDR-beelden
Organiseer je games en apps en deel deze met vrienden vanuit een nieuwe, intuïtieve interface
De beste tv-programma's, films en meer uit je favoriete entertainmentapps
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Ps4 Slim 1Tb Days Of Play Edition 2019
Uw waardering
Extra informatie
Artikelnummer 777613
Type Console
EAN-code -----
Catalogusnummer 144182
Merk Playstation
Shipping Type normaaltarief