Ps4B God Of War Iii Remastered - Hits

€ 19,99
12.000m² winkelvloer op 2 locaties
Meer dan 120.000 artikelen, onder 1 dak
Maken, delen en bestellen van lijsten
Gratis verzending vanaf 50 euro op kleine pakjes
Ruime eigen voorraden
Spoedleveringen binnen België en Nederland
Zoete wraak behoort jou toe. Speel als Kratos, de iconische 'geest van Sparta', terwijl hij vernietiging laat neerdalen op de goden die hem hebben verraden. Gewapend met de dodelijke kettingzwaarden van Kratos hak je in op de meest meedogenloze wezens uit de mythologie en vernietig je alles wat op je pad komt op weg naar Olympus en de machtige Zeus. God of War III Remastered speelt zich af in de wereld van de Griekse mythen en het alom geprezen PS3-avontuur is nu verkrijgbaar voor PlayStation 4. Rijs op uit de krochten van Hades en klim naar de hoogste hoogten van de berg Olympus, en dat allemaal met verbluffende visuals van 1080p bij 60 frames per seconde.
Haal het hele God of War III-pakket nu in huis, inclusief alle downloadbare content en kostuums uit de PlayStation Store. Leg elk bijzonder moment vast met de foto-mode om beelden van de adembenemende actie van Kratos vast te leggen, te bewerken en te delen.
Trek ten strijde in gedetailleerde en unieke 3D-werelden met grafische composities in een resolutie die vier keer zo hoog is als van het origineel op PS3.
Verpletter alle tegenstanders met angstaanjagende wezens en dodelijke wapens zoals de Cestus, metalen pantserhandschoenen met vernietigende kracht.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Ps4B God Of War Iii Remastered - Hits
Uw waardering
Extra informatie
Artikelnummer 780369
Catalogusnummer 144507
Type Games
EAN-code -----
Merk Playstation
Shipping Type normaaltarief