Ps5 Gotham Knights

€ 74,99
12.000m² winkelvloer op 2 locaties
Meer dan 120.000 artikelen, onder 1 dak
Maken, delen en bestellen van lijsten
Gratis verzending vanaf 50 euro op kleine pakjes
Ruime eigen voorraden

Batman is dood. Een nieuwe uitgestrekte, criminele onderwereld heeft de straten van Gotham City overspoeld. Het is nu aan de Batman Family; Batgirl, Nightwing, Red Hood en Robin; om Gotham te beschermen, hoop te brengen aan zijn burgers, discipline aan zijn politie, en angst aan zijn criminelen. Van het oplossen van mysteries die de donkerste hoofdstukken in de geschiedenis van de stad met elkaar verbinden tot het verslaan van beruchte schurken in epische confrontaties, je moet evolueren naar de nieuwe Dark Knight en de straten redden van afdaling in chaos.

Gotham Knights is een actie-RPG in een open wereld die zich afspeelt in het meest dynamische en interactieve Gotham City tot nu toe. In solo-spel of met een andere held, patrouilleer je in de vijf verschillende stadsdelen van Gotham en onderdruk je criminele activiteiten waar je die ook vindt

In Gotham Knights kunnen spelers de actie in de open wereld van Gotham verkennen en patrouilleren in de donkere straten van de vijf verschillende stadsdelen van de stad met behulp van een verscheidenheid aan traversale vaardigheden en heroïsche gevechtsmoves, evenals de iconische Batcycle. Naarmate Batgirl, Nightwing, Red Hood en Robin vorderen, zullen hun onderscheidende gameplay-vaardigheden evolueren, samen met een groeiend arsenaal aan wapens en uitrusting. Gotham Knights bevat rijke verhaallijnen die spelers kunnen onderzoeken, inclusief confrontaties met enkele van de meest beruchte DC-superschurken, zoals Mr.Freeze, die erop uit is Gotham City in ijs te overspoelen.

De speelbare personages in Gotham Knights zijn onder meer:

Batgirl, ook wel bekend als Barbara Gordon, is een vastberaden vechter en een ervaren hacker. Als dochter van de overleden Gotham-commissaris, Jim Gordon, had ze Batman in het verleden als Oracle geholpen. Nu, na jaren van herstel en voorbereiding, is ze klaar om in haar nieuwe rol te stappen, met haar melee tonfa en haar training in kickboksen, capoeira en jiu-jitsu.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Ps5 Gotham Knights
Uw waardering
Extra informatie
Artikelnummer 860537
Catalogusnummer 149311
Type Games
Leeftijd 16+ jaar
EAN-code 08605375 | 5051888259351
Merk Playstation
Verzendwijze Normaal tarief levering aan huis, meer info zie multibazar.be/levering-aan-huis.