Rc Dog Ccn Mini Digestive Care 3Kg

Regular Price € 24,55 Special Price € 22,35
12.000m² winkelvloer op 2 locaties
Meer dan 120.000 artikelen, onder 1 dak
Maken, delen en bestellen van lijsten
Gratis verzending vanaf 50 euro op kleine pakjes
Ruime eigen voorraden
Spoedleveringen binnen België en Nederland
Spijsverteringsproblemen zijn voor niemand een pretje, ook niet voor jouw hond. Een voeding die voedingsstoffen van hoge kwaliteit bevat – uitgebalanceerd voor darmcomfort en betere vertering- kan helpen bij de ondersteuning van een optimaal gezonde spijsvertering.
De extra smakelijke formule van ROYAL CANIN® Digestive Care Mini is geschikt voor honden met een lichaamsgewicht van maximaal 10 kilogram en is speciaal ontwikkeld voor honden ter ondersteuning van de spijsvertering.
Kleine honden, zoals die van jou, kunnen ontlasting hebben die niet optimaal is. ROYAL CANIN® Digestive Care Mini houdt hier rekening mee.
De toevoeging van de uitgebalanceerde mix van oplosbare en niet-oplosbare vezels helpt gisting te beperken en ondersteunt de spijsvertering waar nodig. Prebiotica zijn toegevoegd ter ondersteuning van een evenwichtige darmflora.
Royal Canin hecht belang aan eiwitten. Wij gebruiken daarom speciaal geselecteerde eiwitbronnen van de hoogste kwaliteit die aansluiten bij de specifieke behoeften van jouw hond. Daarom bevat ROYAL CANIN® Digestive Care Mini zeer goed verteerbare eiwitten, de zogenaamde L.I.P’s.
Jarenlange ervaring en continue verbeteringen zorgen ervoor dat wij altijd de nieuwste kennis bezitten over de beste productiemethoden. Onze bijzondere kookmethoden zorgen ervoor dat de voedingsstoffen in deze formule beter verteerd kunnen worden. Deze hoge verteerbaarheid is bevestigd tijdens onze regelmatige en strenge kwaliteitscontroles.
Onze Digestive Care voedingslijn bestaat uit twee componenten: krokante brokken en een overheerlijk natvoer in een pouch. Beiden zijn compleet van samenstelling en vullen elkaar perfect aan.
Geloof ons niet alleen op ons woord: ROYAL CANIN® Digestive Care Mini geeft in 92 procent van de gevallen een optimale stoelgang, het bewijs van een gezonde spijsvertering. ROYAL CANIN® Digestive Care Mini heeft zijn succes bewezen.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Rc Dog Ccn Mini Digestive Care 3Kg
Uw waardering
Extra informatie
Artikelnummer 774206
Type Droog voer
Catalogusnummer 1231837
EAN-code 3182550894012
Merk Royal Canin
Shipping Type normaaltarief