Rowenta Rh9253 Steelstofzuiger Air Force All-In-One

Regular Price € 339,00 Special Price € 259,10 € 0,05 € 0,10
12.000m² winkelvloer op 2 locaties
Meer dan 120.000 artikelen, onder 1 dak
Maken, delen en bestellen van lijsten
Gratis verzending vanaf 50 euro op kleine pakjes
Ruime eigen voorraden
Spoedleveringen binnen België en Nederland
Veelzijdig en eenvoudig Ervaar de ongelofelijke veelzijdigheid van de Air Force all-in-one 460 draadloze stofzuiger. Hij zorgt voor uitstekende schoonmaakprestaties op alle vloeren, en dit met een ongeëvenaard gebruiksgemak. Deze krachtige draadloze handsteelstofzuiger kan in slechts één klik omgevormd worden in een handstofzuiger. De "Power Slim Vision" zuigmond biedt grondige schoonmaakresultaten op alle vloeren. Een uitgebreid assortiment van accessoires zorgt ervoor dat ieder oppervlak gestofzuigd kan worden in slechts één klik.
Productvoordelen: - Uitstekende schoonmaakprestaties op alle vloeren. - Krachtige zuigborstel - Een ongeëvenaard resultaat in een compact formaat - Perfecte en langdurige schoonmaakprestaties - Maak ieder oppervlak schoon in slechts 1 klik - Verbeterd gebruiksgemak voor iedere situatie - Veelzijdigheid in slechts één klik - Inclusief handige accessoires - Repareerbare producten - 10 jaar
Uitstekende schoonmaakprestaties op alle vloeren. Uitzonderlijke schoonmaakprestaties voor iedere ondergrond in slechts één klik. Het verbeterde ergonomisch ontwerp staat garant voor een ultiem gebruiksgemak en een makkelijke bediening.
Krachtige zuigborstel De Power Slim Vision zuigmond is uitgerust met een gemotoriseerde borstel en LED-verlichting om gemakkelijker stof te detecteren bij het schoonmaken op donkere plaatsen zoals onder meubels.
Een ongeëvenaard resultaat in een compact formaat De "Power Boost" motor combineert de geavanceerde technologie van een borstelloze motor met een ongeëvenaard resultaat. Met zijn lichte en compacte formaat is hij eenvoudig te gebruiken.
Perfecte en langdurige schoonmaakprestaties De Air Force Technologie zorgt voor een hoog niveau van lucht- en stofafscheiding, waardoor filters veel langer meegaan zonder te verstoppen. Dit zorgt voor veel langdurigere schoonmaakprestaties.
Maak ieder oppervlak schoon in slechts 1 klik De Air Force all-in-one past zich aan ieder oppervlak aan dankzij: - 2 geïntegreerde borstels om onmiddellijk aan de slag te gaan. - 1 Delta zuigmond voor een makkelijke toegang in hoeken. - Een set van 3 borstels: "Respect", een zachte borstel voor delicate oppervlaktes. "Textiel", voor kleding & bekleding, om haar en stof te verwijderen. "Intensief", om hardnekkige aangekoekte resten te verwijderen. - 1 oplaadbasis te bevestigen aan de muur
Verbeterd gebruiksgemak voor iedere situatie Het nieuwe ergonomisch ontwerp maakt het mogelijk om met een of twee handen schoon te maken. De schakelaar blijft continu aan en handige accessoires zijn altijd binnen handbereik.
Veelzijdigheid in slechts één klik Maak iedere oppervlakte schoon en bereik zelfs de moeilijkste plaatsen. Deze draadloze steelstofzuiger wordt in één klik omgevormd tot een handstofzuiger. Nog een klik en het is mogelijk om plafonds te stofzuigen.
Extra accessoires - 1 up-top tool, om de bovenkant van hoge meubelstukken te kunnen stofzuigen - 1 Spleetmondstuk om stof te verwijderen in smalle openingen - 1 Sofa borstel voor meubels met delicate bekleding.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Rowenta Rh9253 Steelstofzuiger Air Force All-In-One
Uw waardering
Extra informatie
Artikelnummer 739513
Type Steelstofzuiger
EAN-code 3221614003141
Merk Rowenta
Shipping Type normaaltarief