Rowenta Vu6720F0 Ventilator Urban Cool

€ 99,00 € 0,05
12.000m² winkelvloer op 2 locaties
Meer dan 120.000 artikelen, onder 1 dak
Maken, delen en bestellen van lijsten
Gratis verzending vanaf 50 euro op kleine pakjes
Ruime eigen voorraden

Met de Rowenta Extra Slim VU6720 - Torenventilator heb je optimale verkoeling. Deze ventilator kan je makkelijk verplaatsen en opbergen en zorgt voor stille luchtverspreiding door de ruimte. Met de drie verschillende snelheden en de keuze uit een vaste of heen en weer bewegende luchtstroom heb je verkoeling op maat.

Uiterst slankdesign
Met zijn uiterst slank design past de Urban Cool torenventilator perfect in jouw interieur en valt hij alleen in positieve zin op. De ventilator heeft een ingebouwd handvat en is
licht van gewicht zodat het verplaatsen makkelijk gaat. Van de woonkamer naar de slaapkamer, het is zo gebeurd. En door het slanke desgin kun je de ventilator makkelijk overal in huis opbergen. Een uniek ruimtebesparend ontwerp!
Stil: Slechts 46 dB(A) op minimale snelheid
Minder lawaai en betere slaap: Deze krachtige maar stille torenventilator brengt een comfortabel en verkoelend briesje op een geruisloze manier: Slechts 46 dB(A) op minimale snelheid
3 snelheden
Kies tussen 3 verschillende snelheden (Laag-Medium-Hoog) om je gewenste luchtstroom te selecteren, aangepast aan elke situatie, op ieder moment.
Brede oscillatie
Uitgestrekte heen en weer beweging van de ventilator, zodat de luchtstroom daar waar nodig verkoeling biedt. Zet de oscillatie aan en de ventilator zal de lucht rustig heen en weer laten bewegen, zodat deze zich door de ruimte kan verplaatsen en deze kan verkoelen.
Eenvoudig te installeren, eenvoudig op te bergen.
Door de eenvoudige basisinstallatie haal je de ventilator uit de verpakking en zet je hem in een oogwenk in elkaar. Verbind gemakkelijk de basis met de ventilator, steek de stekker in het stopcontact en geniet van een verkoelend briesje. Door het uiterst slanke design berg je hem overal in huis op.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Rowenta Vu6720F0 Ventilator Urban Cool
Uw waardering
Extra informatie
Artikelnummer 814714
Type Ventilator
EAN-code 08147141 | 3121040081341
Merk Rowenta
Catalogusnummer VU6720F0
Kleur Wit
Verzendwijze Normaal tarief levering aan huis, meer info zie multibazar.be/levering-aan-huis.