Serre Intro Grow - Daisy - 3,8M² Antraciet Grijs Ral7016 Gehard Glas 3Mm - 1,93M X 1,95M X H1,24M

€ 859,00
12.000m² winkelvloer op 2 locaties
Meer dan 120.000 artikelen, onder 1 dak
Maken, delen en bestellen van lijsten
Gratis verzending vanaf 50 euro op kleine pakjes
Ruime eigen voorraden
ACD tuinkas Daisy 3.8m2 - antraciet – veiligheidsglas

Een tuinkas biedt de optimale mogelijkheid om het tuinseizoen te verlengen. Daarbij kunt u in een tuinkas gewassen telen die buiten niet de kans krijgen om te overleven door de lage temperaturen. In een tuinkas wordt de temperatuur al snel hoger dan in de buitenlucht en tevens zorgt de tuinkas voor een betere licht- en warmteopvang door de planten. In de tuinkas oefent u invloed uit op het kweekproces doordat u zelf bepaalt hoeveel water en licht de planten krijgen en welke temperatuur het in de tuinkas is.
Doordat de temperatuur in de kas hoger is dan buiten, is de tuinkas ook een ideale plaats om in te ontspannen. Verplaats uw tuinset naar de tuinkas en geniet van de eerste zonnestralen. Het is belangrijk dat u de tuinkas op de juiste plaats in uw tuin zet, plaats de tuinkas op een plaats waar hij voldoende zon ontvangt maar waar hij weinig wind vangt.

De ACD tuinkas Daisy heeft een oppervlakte van 3,8 m² en een nokhoogte van 195 centimeter. Door de ruime oppervlakte biedt de tuinkas voldoende ruimte voor verschillende planten. De tuinkas is voorzien van één dakraam welke ideaal is voor ventilatie. Op warme dagen kan er condens ontstaan op de planten en dan is het belangrijk dat de ruimte geventileerd wordt. Door het dakraam te openen wordt de luchtvochtigheid in de kas verlaagd en neemt de temperatuur iets af. Verder is de kas voorzien van een schuifdeur met een breedte van 60 centimeter.

De tuinkas heeft een behuizing van antraciet aluminium en een beglazing van veiligheidsglas. Veiligheidsglas draagt bij aan een verhoogde veiligheid in en rondom de kas doordat de breukkans van veiligheidsglas lager is dan normaal glas. Veiligheidsglas is vijf maal sterke dan floatglas en maar liefst zeven maal sterker dan tuinbouwglas. Daarom is een tuinkas met veiligheidsglas ideaal in een omgeving waar kinderen en of huisdieren aanwezig zijn.

Voor een snelle montage plaatst u de tuinkas op de zelfdragende fundering. Deze fundering is optioneel bij te bestellen en vormt een stabiele basis voor de kas. Deze fundering is noodzakelijk wanneer u de tuinkas plaatst op een instabiele ondergrond zoals in het zand of op het gras.

Specificaties:

Afmetingen (lxbxh): 195x193x124 cm
Goothoogte: 124 cm
Nokhoogte: 195 cm
Afmeting deuropening:60 cm
Oppervlakte: 3,8 m²
Materiaal frame: Aluminium
Materiaal glas: Veiligheidsglas
Dikte glas: 3 mm
Kleur: Antraciet
Gewicht: 30 kg
Aantal dakramen: 1
Aantal schuifdeuren: 1
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Serre Intro Grow - Daisy - 3,8M² Antraciet Grijs Ral7016 Gehard Glas 3Mm - 1,93M X 1,95M X H1,24M
Uw waardering
Extra informatie
Artikelnummer 747427
Type Gehard glas 3mm
Catalogusnummer 140102
EAN-code 07474279 | 5411210141028
Merk ACD
Shipping Type gratislevering