Serre Intro Grow - Daisy - 3,8M² Zwart Ral9005 Gehard Glas 3Mm - 1,93M X 1,95M X H1,24M/1,95M

€ 859,00
12.000m² winkelvloer op 2 locaties
Meer dan 120.000 artikelen, onder 1 dak
Maken, delen en bestellen van lijsten
Gratis verzending vanaf 50 euro op kleine pakjes
Ruime eigen voorraden
Spoedleveringen binnen België en Nederland
ACD tuinkas Daisy 3.8m2 - zwart – veiligheidsglas

Geniet het hele jaar door van eigen gekweekte groenten en fruit en beleef meer plezier aan uw tuin met de ACD tuinkas Daisy. Wanneer de temperaturen buiten nog te laag zijn kunt u in de tuinkas al beginnen met het kweken van de eerste planten. Ook na het tuinseizoen kunt u in de tuinkas langer doorgaan met het kweken van planten. De temperatuur stijgt in de zomermaanden enorm in de tuinkas waardoor u meerdere mogelijkheden heeft tot het planten. In de tuinkas is het windstil en wanneer het zonnetje schijnt, is de temperatuur in de tuinkas al snel behaaglijk wanneer het in de tuin nog kil en koud is. Hierdoor is de tuinkas ook de ideale plek om ontspannen een boek te lezen of te genieten van de eerste zonnestralen. Plaats de tuinkas op een plek in de tuin waar hij voldoende zonnestralen ontvangt en weinig wind.

U bepaalt zelf de hoeveelheid water en licht die de planten krijgen waardoor u invloed heeft op het kweekproces. Tevens kunt u invloed uitoefenen op de temperatuur in de kas door het dakraam. De tuinkas is voorzien van één dakraam welke voor ventilatie zorgt. Een goede ventilatie is voornamelijk in de zomermaanden noodzakelijk voor een optimaal leefklimaat. Wanneer de temperaturen oplopen kan er condens op de planten ontstaan en het is dan belangrijk dat de luchtvochtigheid in de kas verlaagd wordt.

De tuinkas heeft een stevig, onderhoudsvrij aluminium frame in de kleur zwart en een beglazing van veiligheidsglas. Door het gebruik van veiligheidsglas is de tuinkas ideaal om te gebruiken in een omgeving met spelende kinderen en of huisdieren.
Veiligheidsglas heeft een hoge breuksterkte en is maar liefst vijf maal sterker dan 'normaal' floatglas. Mocht het veiligheidsglas toch breken is het risico op verwondingen beperkt. Het glas breekt namelijk uiteen in hele kleine stukjes met afgevlakte kanten. Door het veiligheidsglas wordt de veiligheid in en rondom de tuinkas aanzienlijk verhoogt.

De tuinkas Daisy is te plaatsen op de bijpassende zelfdragende fundering. Deze fundering is optioneel bij te bestellen en zorgt voor een sterke en stabiele basis voor de tuinkas. Tevens staat deze fundering garant voor een snelle montage.

Specificaties:

Afmetingen (lxbxh): 195x193x124 cm
Goothoogte: 124 cm
Nokhoogte: 195 cm
Afmeting deuropening: 60 cm
Oppervlakte: 3,8 m²
Materiaal frame: Aluminium
Materiaal glas: Veiligheidsglas
Dikte glas: 3 mm
Kleur: Zwart
Gewicht: 30 kg
Aantal dakramen: 1
Aantal schuifdeuren: 1
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Serre Intro Grow - Daisy - 3,8M² Zwart Ral9005 Gehard Glas 3Mm - 1,93M X 1,95M X H1,24M/1,95M
Uw waardering
Extra informatie
Artikelnummer 747431
Type Gehard glas 3mm
EAN-code 5411210141035
Merk ACD
Shipping Type gratislevering