Serre Intro Grow - Ivy - 5,0M² Aluminium Poly 4Mm - 1,93M X 2,57M X H1,21M/1,95M

€ 749,00
12.000m² winkelvloer op 2 locaties
Meer dan 120.000 artikelen, onder 1 dak
Maken, delen en bestellen van lijsten
Gratis verzending vanaf 50 euro op kleine pakjes
Ruime eigen voorraden
ACD tuinkas Ivy 5.0m2 – polycarbonaat
Een tuinkas is een nuttige investering en een prachtige aanwinst voor iedere tuin. In een tuinkas kunt u gewassen verbouwen in een gecontroleerde omgeving en zelfs genieten van de warme zonnestralen. De kas biedt u, en uw planten, bescherming tegen weersinvloeden waardoor u het hele jaar door in de kas aan het werk kunt.

In een kas loopt de temperatuur bij de eerste zonnestralen al snel op, hierdoor kunt u al bij de eerste voorjaarszon beginnen met het kweken van diverse planten. In de buitenlucht had u hier nog even op moeten wachten dus met een tuinkas vervroegt u het tuinseizoen. Ook na het tuinseizoen kunt u in de tuinkas nog even doorgaan met kweken. Een ander groot voordeel van een tuinkas is dat uw gewassen beschermd zijn tegen weersinvloeden zoals regen en hagel, maar ook tegen schade van vogels en insecten. Tevens kunnen kuipplanten in de tuinkas overwinteren zodat ze beschermd zijn tegen de strenge vorst. De ACD tuinkas Ivy heeft een oppervlakte van maar liefst 5 m² waardoor er genoeg ruimte is voor verschillende groenten, kruiden, planten en bloemen. Met een nokhoogte van 193 centimeter kunt u gewoon staan in de kas waardoor u comfortabel aan de slag kunt. De tuinkas is voorzien van één dakraam en één schuifdeur met een breedte van 60 centimeter. Het dakraam kan, eventueel in combinatie met de schuifdeur, gebruikt worden om de omgeving in de tuinkas te luchten. Frisse lucht is belangrijk voor uw plantjes en ook is het belangrijk dat de temperatuur en de luchtvochtigheid in de kas niet te hoog zijn.

De tuinkas heeft een stevige, onderhoudsvrije aluminiumconstructie en een beglazing van 4 millimeter polycarbonaatplaten. Polycarbonaat is een kunststofsoort welke zeer stevig is en vrijwel onbreekbaar. De tuinkas met polycarbonaatplaten is veilig in een omgeving met spelende kinderen en huisdieren en zorgt tevens voor een goede isolatie in de tuinkas. De tuinkas is te plaatsen op de zelfdragende fundering voor een stabiele basis en een snelle montage.

Specificaties:
Afmetingen (lxbxh): 257x193x121 cm
Goothoogte: 121 cm
Nokhoogte: 195 cm
Afmeting deuropening: 60 cm
Oppervlakte: 5 m²
Materiaal frame: Aluminium
Materiaal glas: Polycarbonaat
Dikte glas: 4 mm
Kleur: Aluminium
Aantal dakramen: 1
Aantal schuifdeuren: 1
Open nok
Binnengoot
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Serre Intro Grow - Ivy - 5,0M² Aluminium Poly 4Mm - 1,93M X 2,57M X H1,21M/1,95M
Uw waardering
Extra informatie
Artikelnummer 747436
Type Polycarbonaat 4mm
Catalogusnummer 140115
EAN-code 07474361
Merk ACD
Shipping Type gratislevering