Serre Intro Grow - Ivy - 5,0M² Zwart Ral9005 Poly 4Mm - 1,93M X 2,57M X H1,21M/1,95M

€ 999,00
12.000m² winkelvloer op 2 locaties
Meer dan 120.000 artikelen, onder 1 dak
Maken, delen en bestellen van lijsten
Gratis verzending vanaf 50 euro op kleine pakjes
Ruime eigen voorraden
ACD tuinkas Ivy 5.0m2 - Zwart - polycarbonaat

Geniet langer van verse groenten, kruiden en fruit door het gebruik van een tuinkas. Een tuinkas is een absolute aanwinst voor iedere tuin en staat garant voor vele uren tuinplezier. In een tuinkas kunt u al vroeg in het jaar beginnen met het kweken van verschillende planten en ook na het tuinseizoen kunt u langer doorgaan met kweken. Wanneer de eerste voorjaarszon doorkomt, stijgt de temperatuur in de kas waardoor de juiste leefomstandigheden voor jonge plantjes ontstaan. Met een tuinkas verlengt u uw tuinseizoen en kunt u langer genieten van de verse gewassen uit eigen tuin.

Door de snelle opwarming van de temperatuur in de tuinkas, is de kas ook de ideale plek om even weg te dromen of een boek te lezen. Verplaats uw stoel of tuinset naar de kas en geniet van de heerlijke voorjaarszon, zelfs wanneer de temperatuur buiten nog kil en guur is.

In de tuinkas bepaalt u zelf de temperatuur en de hoeveelheid licht en water die de planten krijgen, hierdoor kunt u in de tuinkas ook planten en dergelijke kweken die normaal gesproken niet in ons land zouden overleven. De tuinkas is voorzien van één dakraam en één schuifdeur welke belangrijk zijn in de beluchting van de tuinkas. De schuifdeur is natuurlijk de plek om de tuinkas in te treden, maar kan ook bijdragen aan een goede beluchting. In de zomermaanden kan de temperatuur in de kas flink oplopen en op deze momenten is een goede beluchting noodzakelijk. Door de schuifdeur en het dakraam te openen ontstaat er een soort 'schoorsteeneffect'. Frisse lucht stroomt via de schuifdeur de kas binnen en de warme lucht ontsnapt via het dakraam. Deze frisse lucht is noodzakelijk voor de optimale groei van jonge plantjes.

De tuinkas heeft een stevig, aluminium frame en een beglazing van polycarbonaatplaten. Polycarbonaat is een kunststofsoort en is een goed alternatief voor de diverse glassoorten. Het kunststof verhoogt de veiligheid in en rondom de kas waardoor deze kas ideaal is voor de omgeving met spelende kinderen en huisdieren.

Voor de ACD tuinkas Ivy is een passende fundering verkrijgbaar, deze fundering is optioneel bij te bestellen en zorgt voor een stabiele basis van de tuinkas. Een fundering is zeer belangrijk en beschermt de kas tegen grondwater en tegen verzakkingen door uitdroging.

Specificaties:

Afmetingen (lxbxh): 257x193x121 cm
Goothoogte: 121 cm
Nokhoogte: 195 cm
Afmeting deuropening: 60 cm
Oppervlakte: 5 m²
Materiaal frame: Aluminium
Materiaal glas: Polycarbonaat
Dikte glas: 4 mm
Kleur:zwart
Aantal dakramen: 1
Aantal schuifdeuren: 1
Open nok
Binnengoot
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Serre Intro Grow - Ivy - 5,0M² Zwart Ral9005 Poly 4Mm - 1,93M X 2,57M X H1,21M/1,95M
Uw waardering
Extra informatie
Artikelnummer 747442
Type Polycarbonaat 4mm
Catalogusnummer 140117
EAN-code 07474422 | 5411210141172
Merk ACD
Shipping Type gratislevering