Serre Intro Grow - Lily - 6,2M² Antraciet Grijs Ral7016 Gehard Glas 3Mm - 1,93M X 3,19M X H1,21M

€ 1.155,00
12.000m² winkelvloer op 2 locaties
Meer dan 120.000 artikelen, onder 1 dak
Maken, delen en bestellen van lijsten
Gratis verzending vanaf 50 euro op kleine pakjes
Ruime eigen voorraden
ACD tuinkas Lily 6.2m2 – antraciet-veiligheidsglas

Met het kweken van uw eigen groenten, fruit, kruiden, planten en bloemen ondervindt u vele voordelen. Ten eerste bespaart het boodschappenkosten, u haalt de gewassen voortaan gewoon uit eigen tuin. Daarbij bent u ervan verzekerd dat uw gewassen vrij zijn van chemische bestrijdingsmiddelen, dit is beter voor uw gezondheid. Ten slotte is het kweken van uw eigen gewassen en leuke en leerzame bezigheid voor u, maar ook voor uw kinderen.

De temperatuur loopt in een tuinkas snel op, direct na de eerste zonnestralen in het voorjaar wordt de temperatuur in de kas aangenaam. Met een tuinkas kunt u dus eerder in het jaar beginnen met kweken. Door de hogere temperaturen is de tuinkas ook een ideale plek voor ontspanning. Verhuis wat tuinmeubelen naar de tuinkas en geniet in de windstille omgeving van de eerste zonnestralen.

De ACD tuinkas Lily is een enorme tuinkas met een oppervlakte van maar liefst 6,2 m². Genoeg ruimte voor al uw favoriete gewassen! Door de tuinkas in te richten met verschillende planken en plantentafels kunt u de ruimte optimaal benutten. De tuinkas heeft een nokhoogte van 195 centimeter waardoor u gewoon kunt staan en lopen in de kas. Middels de schuifdeur kunt u de kas betreden en met de twee dakramen kunt u de omgeving in de tuinkas beluchten. Frisse lucht is zeer belangrijk voor een goede groei van de jonge plantjes.

De ACD tuinkas Lily is opgebouwd uit een stevig frame van aluminium en heeft een beglazing van 3 millimeter veiligheidsglas. Veiligheidslas is een veilig alternatief van tuinbouwglas doordat dit glas breekt in talloze kleine stukjes zonder scherpe randen. Hierdoor is de kans op verwondingen minimaal. Tevens is veiligheidsglas veel steviger en harder dan tuinbouwglas waardoor de kans op breuk vele malen kleiner is. Door het veiligheidsglas is deze tuinkas ideaal te gebruiken in een omgeving met spelende kinderen en huisdieren.

Plaats de tuinkas Lily op de bijbehorende fundering voor een stabiele basis voor uw tuinkas. De fundering is optioneel bij te bestellen en staat garant voor een snelle montage.

Specificaties:

Afmetingen (lxbxh): 319x193x121 cm
Goothoogte: 121 cm
Nokhoogte: 195 cm
Afmeting deuropening: 60 cm
Oppervlakte: 6,2 m²
Materiaal frame: Aluminium
Materiaal glas: Veiligheidsglas
Dikte glas: 3 mm
Kleur: antraciet
Aantal dakramen: 2
Aantal schuifdeuren: 1
Open nok
Binnengoot
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Serre Intro Grow - Lily - 6,2M² Antraciet Grijs Ral7016 Gehard Glas 3Mm - 1,93M X 3,19M X H1,21M
Uw waardering
Extra informatie
Artikelnummer 747447
Type Gehard glas 3mm
Catalogusnummer 140122
EAN-code 07474477 | 5411210141226
Merk ACD
Shipping Type gratislevering