Serre Intro Grow - Oliver - 9,9M² Zwart Ral9005 Gehard Glas 3Mm - 2,57M X 3,84M X H1,20M/2,23M

€ 1.599,00
12.000m² winkelvloer op 2 locaties
Meer dan 120.000 artikelen, onder 1 dak
Maken, delen en bestellen van lijsten
Gratis verzending vanaf 50 euro op kleine pakjes
Ruime eigen voorraden
Spoedleveringen binnen België en Nederland
ACD tuinkas Oliver 9.9m2 – Zwart-veiligheidsglas

In de ACD tuinkas Oliver kunt u gemakkelijk uw eigen planten kweken. De tuinkas biedt een gecontroleerde omgeving, vrij van wind en regen, waar u zelf de temperatuur en luchtvochtigheid bepaalt. In de tuinkas kunt u al vroeg in het voorjaar beginnen met kweken waardoor het kweekseizoen verlengd wordt. Doordat de tuinkas de planten en u beschermt tegen wind, regen en andere weersomstandigheden, kunt u te allen tijden gaan tuinieren. Zelfs tijdens onophoudelijke regenbuien kunt u heerlijk bezig zijn met uw plantjes.

De ACD tuinkas Oliver heeft een stevig frame van aluminium en een beglazing van 3 millimeter veiligheidsglas. Veiligheidsglas is een veilig alternatief voor tuinbouwglas en is vele malen sterker. Wanneer veiligheidsglas breekt, valt het uiteen in talloze kleine stukjes met afgevlakte kanten, hierdoor is de kans op verwondingen vele malen kleiner. Een tuinkas met veiligheidsglas is daarom ideaal in een omgeving met spelende kinderen en huisdieren.

De tuinkas Oliver heeft een schuifdeur van 60 centimeter en twee dakramen welke voor ventilatie zorgen. De dakramen kunnen open om de luchtvochtigheid en temperatuur op pijl te houden. In de zomermaanden kan de temperatuur en luchtvochtigheid in de kas flink stijgen wat een probleem kan vormen voor de plantjes. Er kan condens op de planten ontstaan en op deze momenten is frisse lucht noodzakelijk.

De tuinkas Oliver heeft een oppervlakte van 9,9 m² waardoor u talloze gewassen in de kas kwijt kunt. Er is zelfs genoeg ruimte om een tuinset in de kas te plaatsen, in de kas ontstaat namelijk al snel een aangename temperatuur. In het vroege voorjaar kunt u al genieten van de warmte van de zonnestralen in uw eigen tuinkas. Plaats de tuinkas op de zelfdragende fundering voor een snelle en stabiele montage. Deze fundering is optioneel bij te bestellen maar is niet noodzakelijk.

Specificaties:

Afmetingen (lxbxh): 384x257x132 cm
Goothoogte: 132 cm
Nokhoogte: 222,9 cm
Afmeting deuropening: 60 cm
Oppervlakte: 9,9 m²
Materiaal frame: Aluminium
Materiaal glas: Veiligheidsglas
Dikte glas: 3 mm
Kleur: Zwart
Aantal dakramen: 2
Aantal schuifdeuren: 1
Gesloten nok
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Serre Intro Grow - Oliver - 9,9M² Zwart Ral9005 Gehard Glas 3Mm - 2,57M X 3,84M X H1,20M/2,23M
Uw waardering
Extra informatie
Artikelnummer 747461
Type Gehard glas 3mm
EAN-code -----
Merk ACD
Shipping Type gratislevering