Sodastream Drankapparaat Terra Zwart Mega

€ 99,99
12.000m² winkelvloer op 2 locaties
Meer dan 120.000 artikelen, onder 1 dak
Maken, delen en bestellen van lijsten
Gratis verzending vanaf 50 euro op kleine pakjes
Ruime eigen voorraden
We presenteren niet langer de uitmuntendheid van Sodastream op het gebied van zelfgemaakte frisdranken! De nieuwste toevoeging aan het merk, de Terra is klaar voor gebruik en stelt u in staat om uw favoriete frisdranken te maken dankzij de onfeilbare technologie van Sodastream. Verwen de mensen om u heen en uw gezin elke dag en voor een lange tijd met de CO2-fles waarmee u tot 60 liter drank kunt maken !

Uitgerust met twee herbruikbare ultravaste PET-flessen, biedt de Sodastream Terra u dag in dag uit frisdranken met een inhoud van één liter. Deze flessen, in het ultra-transporteerbare zekeringformaat dat al het succes van het merk heeft gemaakt, kunnen eenvoudig aan de machine worden bevestigd voorgemakkelijk en efficiënt gebruik dankzij het Quick Connect-systeem : niet schroeven, alleen klemmen!

Sodastream tekent met zijn Terra-machine een echt designobject . Het ontwerp zal liefhebbers van mooie objecten bekoren, terwijl de ultra-trendy matzwarte afwerkingen gemakkelijk in elke keuken passen. Met een compact formaat en onderhoud beperkt tot het strikte minimum , is de Sodastream Terra een nietje in uw keuken.

Qua gebruik maakt Sodastream de ervaring met de Terra machine nog makkelijker . Voor je dagelijkse leven heeft Sodastream Terra ontworpen voor duurzaam gebruik: de flessen zijn vaatwasmachinebestendig voor dagelijks gebruik.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Sodastream Drankapparaat Terra Zwart Mega
Uw waardering
Extra informatie
Artikelnummer 837179
Type Drankapparaat
EAN-code 08371799 | 7290113764231
Merk Sodastream
Catalogusnummer SD1012812310
Kleur Zwart
Shipping Type normaaltarief