Najaar is speelgoedtijd!

Het najaar staat in het teken van speelgoed. Voor kinderen dus de leukste periode van het jaar. Zo kan je al vanaf 8 oktober genieten van de waardebonnenactie. November staat dan weer bomvol leuke events in onze winkel van Izegem. Zoals een waar Playmobil paradijs of jezelf laten omtoveren tot ijsprinses Elsa. In december komt de Sint bij jullie op bezoek. Hij heeft een fantastische actie aan Multi Bazar geschonken, wij mogen zes kindjes gelukkige maken met een winkelkar vol speelgoed. Kortom het najaar kan niet meer stuk!

Speelgoed - Waardebonnenactie

Vanaf 8 oktober krijg je tot 20% korting op al jouw speelgoedaankopen!
Bij € 50 kopen -> Waardebon € 5
Bij € 75 kopen -> Waardebon € 10
Bij € 100 kopen -> Waardebon € 15
...
Vanaf € 1000 -> Waardebon van € 200

Actie geldig tot 10/11/'19. Waardebonnen geldig op volgende aankoop tot 19 april 2020.
NIET geldig op multimedia & elektrische voertuigen

Kom bij ons langs (Izegem)

Lego

Kom tijdens het weekend van 2 en 3 november naar onze winkel in Izegem en maak kans op een lego bouwdoos. Toon dat jij dé LEGO-bouwer bij uitstek bent, zet de bouwdoos in een zo snel mogelijk tijd in elkaar en win.

Meer info

Playmobil

Tijdens het weekend van 9 en 10 november wordt Multi Bazar Izegem een waar Playmobil paradijs! Kom in de 1.2.3. speeltuin, het 1.2.3 speelgoed ontdekken, doe mee met de wedstrijd en win te gekke playmobil 1.2.3 prijzen!

Meer info

Frozen

Een grote fan van Frozen? Laat jezelf omtoveren tot ijsprinses op 16 november in ons filiaal in Izegem. Onze schminkster zal alle lieve kindjes omtoveren tot echte prinsesjes, met het juiste kleedje en de perfecte ijsachtergrond klopt het plaatje helemaal.

Meer info

Sylvanian

Het lieve konijn van Sylvanian komt tot leven tijdens het weekend van 23 en 24 november in ons filiaal in Izegem. Elke bezoeker krijgt een gratis Sylvanian gadget.

Meer info