+32 (0)51 545 575

Jongens

Het mooiste speelgoed voor jongens!

Jongens - Bouwen & Blokken Jongens - Telegeleide voertuigen Jongens - Voertuigen & Accessoires
Jongens - Autobanen & Garages Jongens - Rollenspel
Jongens - Speelfiguren & Sets
Jongens - Kastelen, Ridders & Geweren Speelgoed - Disney Speelgoed - Studio 100
Jongens - Bouwen & Blokken Jongens - Telegeleide voertuigen
Jongens - Voertuigen & Accessoires Jongens - Autobanen & Garages
Jongens - Rollenspel Jongens - Speelfiguren & Sets
Jongens - Kastelen, Ridders & Geweren Speelgoed - Disney
Speelgoed - Studio 100

Alles voor de stoere jonge knaap!

Elke jongen spendeert uren en uren aan het spelen. Al is dat buiten wat rondrijden op het fietsje of binnen allerlei verschillende constructies bouwen. Als jouw zoon zich kan vermaken zal hij zich ongetwijfeld elke dag zeer goed in zijn vel voelen!

Zo kunnen de creatieveling aan de slag met de bouwdozen van onder andere Clicformers en K’nex. Maak figuren zoveel je wilt in alle vormen en maten. Elke plaats in jouw huis is een potentiële bouwwerf. Laat je verbeelding geen grenzen kennen!

Een echte auto geven waarmee je zoon zelf kan rondrijden, welke jongen wil dat nu niet? Om met de auto die op de oprit staat te kunnen rijden zijn er wel nog wat jaartjes nodig. Maar hij hoeft zeker niet te wachten op zijn rijbewijs om met een telegeleid voertuig te kunnen rondcruisen. Natuurlijk is telegeleid geen noodzakelijkheid om zich te kunnen vermaken met voertuigen. Een graafmachine om graafwerken te ondergaan in de zandbak of een sportwagen over een zelfgemaakt parcours laten rijden, kunnen al even leuk zijn!

Een zelfgemaakt parcours voor al die auto’s is wel niet altijd even evident. Gelukkig zijn er verschillende autobanen en garages beschikbaar om het spelen nog wat uitgebreider te maken. Tenslotte, waar moeten de auto’s anders gecontroleerd worden? 

Is jouw zoon eerder een echte doe-het-zelver? Dan zal je hem een plezier kunnen doen met gereedschap of een werkbank. Zodat hij alle klussen perfect kan af werken.

Ook hebben we verschillende speelfiguren en sets. Op die manier kan je jongen zijn favoriete held worden of er urenlang mee spelen.

Elkaar nat schieten met je waterpistool of je vriendjes raken met de pijltjes in jouw Nerf-geweer.  Een leuk en ondeugend vuurgevecht in de tuin. Daar dromen de jongens wel eens van!