+32 (0)51 545 575

Meisjes

Het mooiste speelgoed voor meisjes!

Speelgoed - Poppen Speelgoed - Tienerpoppen Speelgoed - Beauty
Speelgoed - Speelsets Speelgoed - Collectibles Speelgoed - Interactieve Knuffels
Speelgoed - Rollenspel
Speelgoed - Barbie Speelgoed - Disney Speelgoed - Studio 100
Speelgoed - Poppen Speelgoed - Interactieve Knuffels
Speelgoed - Beauty Speelgoed - Speelsets
Speelgoed - Collectibles Speelgoed - Rollenspel
Speelgoed - Barbie Speelgoed - Disney
Speelgoed - Studio 100

Voor de kleine juffrouw, van winkels tot prinsessen. 

Is de kleine juffrouw een echt moedertype? Dan zal ze zeker en vast haar zin vinden in onze poppen en toebehoren. Alles wat haar pop nodig zal hebben vind je hier. Is ze niet meteen het moedertype en wil ze liever een goede vriendin om verschillende avonturen mee te beleven? Dan zal je deze vinden tussen de tienerpoppen.

Schuilt er een echte chef in je dochter? Laat ze dan oefenen in haar eigen restaurant met de keukens en toebehoren. Wordt één van haar vaste klanten en proef de heerlijkste gerechten gemaakt door je kleine chef!

Vanaf nu ga je dagelijks naar de winkel van je dochter om naar hartenlust je boodschappen te doen. Naar de supermarkt gaan, wordt dankzij haar overbodig. Alles dat je maar kan denken heeft jouw dochter toch in haar winkel in de woonkamer!

Voor de echte dames onder dochters zal je bij verzorging zeker iets vinden. Zo vindt je alles van veilige kindermake-up tot haaraccessoires.

 In deze categorie vindt je ook alles om van haar een echte dokter te maken, perfecte verzorging thuis zonder nog naar de huisarts te gaan.

Als laatste hebben we voor alle kleine dames ook nog veel verschillende speelfiguren en sets zodat ze naar hartenlust kunnen spelen in de wereld van hun favoriete figuren.