S.T.E.M.

S.T.E.M.

S.T.E.M. Terug

Science - Technology - Engineering - Mathematics

STEM wordt internationaal gebruikt om wetenschap, technologie, engineering en wiskunde te bundelen. Met STEM-speelgoed leren kinderen spelenderwijs dingen zonder dat ze het gevoel hebben op de schoolbanken te zitten.

Robotica

Droom jij er ook van om je eigen robot samen te stellen? Met de speelsets van Clementoni bouw en programmeer je zelf je eigen robot. ...Kies zelf welke bewegingen, geluiden en lichteffecten je robot maakt. Dit kan door middel van je smartphone of tablet aan de robot te koppelen, of je kan het gewoonweg manueel programmeren. Jij kiest.

Toon Meer
Scheikunde

Schuilt in jou een ware scheikundige? Droom je ervan om een Nobelprijs te winnen? Dan beleef jij ontgetwijfeld urenlang plezier ... met de scheikundedozen. Experimenteer erop los en maak je eigen bruisballen, parfum, slijm...

Toon Meer
Natuurkunde

Ben jij helemaal weg van natuurkunde? Met onze telescopen, wereldbollen en speelpakketten vol ... edelstenen, mineralen, insecten ontdek jij onze prachtige wereld.

Toon Meer
Clementoni

Een complete lijn met een scala aan experimenten... en kits vol materialen om de kleine wetenschappers van morgen kennis te laten opdoen. De wetenschappelijke paketten met de naam Het Mechanica Laboratorium zijn niet alleen een constructiespel, maar bovenal een rijk laboratorium waarmee kinderen en jongeren in de leeftijd van 7 tot 8 jaar de basisprincipes van mechanica en natuurkunde kunnen leren. Dankzij de geïllustreerde handleidingen die de assemblagefasen van de afzonderlijke modellen beschrijven, is het mogelijk om complexere machines te bouwen en de toepassing van de afzonderlijkde componenten in het echte leven te begrijpen. Wat is een hefboom? Waar dient het voor? Hoe wordt het toegepast in het dagelijks leven?

Toon Meer
Buki

Kinderen ontdekken de wetenschap op een nieuwe... manier. Elke doos bevat vele accessoires waardoor zij allerlei experimenten kunnen uitvoeren en maken. Het monteren van een elektrisch circuit, scheikundige experimenten, voertuigen op zonne-energie, luchtdruk en waterdruk, planten en insecten ontdekken met een microscoop. Kortom heel veel wetenschap ontdekken.

Toon Meer
GALT

Ontdek de wondere wereld van magnetisme, aantrek... en afstoot met het Magnetic Lab van Galt. Spelenderwijs leer je over hoe racewagens kunnen bewegen zonder ze aan te raken en leid je magnetische kikkers volledig zelfstandig door een doolhof. Aan de hand van leuke experimenten ontdek je waarom magneten slechts aan één zijde aangetrokken worden tot elkaar.

Toon Meer
Science X

Met de spannende experimenten uit... de serie ScienceX® van Ravensburger, gaat voor de jonge onderzoeker een wereld open. Fascinerende fenomenen van deze tijd worden onder de loep genomen en met behulp van de kennis uit de natuurwetenschap op een aantrekkelijke manier duidelijk gemaakt

Toon Meer
Science 4 You

De Science 4 You wetenschapsdozen leren... je over de chemische eigenschappen van bijvoorbeeld zepen of slijm. Net zoals wetenschappers zal je laboratorium procedures gebruiken zoals de overnachtingsmethode om specifieke substanties compleet te laten oplossen. De handleidingen bevat ook veel weetjes over wat je maakt en waarmee je experimenteert. Op deze manier is het mogelijk te leren terwijl je speelt.

Toon Meer
Haba Tera Kids

Kinderen zijn ontdekkers! Met wakkere, nieuws...gierige ogen verkennen zij de wereld. Overal is van alles te ontdekken. Echte Terra Kids zitten vol sprankelende ideeën en vinden het heerlijk om die buiten te verwezenlijken. Ze kennen geen slecht weer, wel een warme jas! Bovendien doen ze graag dingen met hun eigen handen: houtsnijden of een catamaran in elkaar zetten, in de tent slapen of vissen... Speciaal voor deze kids creëerde Haba de Terra Kids collectie.

Toon Meer