Suavinex Borstvoeding Electrische Borstpomp

€ 139,95
12.000m² winkelvloer op 2 locaties
Meer dan 120.000 artikelen, onder 1 dak
Maken, delen en bestellen van lijsten
Gratis verzending vanaf 50 euro op kleine pakjes
Ruime eigen voorraden
Met de kleine en lichte Suavinex Zerø.Zerø™ elektrische borstkolf kun je afkolven met de 2-fase technologie, waardoor je in kortere tijd meer melk kolft. Daarnaast is hij klein en compact waardoor je hem makkelijk in je tas of aan je broek kunt doen en zo tegelijkertijd andere dingen kunt doen!
De 2-fase technologie bestaat uit fase 1; het zacht masseren van de borst waardoor de melk opgang komt. Gevolgd door fase 2: het natuurlijke zuigritme van de baby nabootsten door korte, stimulerende bewegingen te maken opgevolgd door langere, meer intensieve bewegingen. Dit zorgt voor een optimale melkstroom.
Daarnaast heeft de Zerø.Zerø™ kolf een dubbel regulatie systeem, wat betekent dat je kunt beginnen met de laagste zuigkracht, en geleidelijk de snelheid en kracht kunt opvoeren (11 verschillende niveaus). Hierdoor, mede als de ergonomische vorm van de kolf, wordt afkolven een pijnloze ervaring!
De Suavinex Zerø.Zerø™ elektrische borstkolf wordt geleverd inclusief 3 moedermelkbewaarzakjes, 1 bewaarbeker van 180 ml, 1 Adaptable Flow Ant-Colic silicone speen met dop, een houder met adapter en een draagtasje.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Suavinex Borstvoeding Electrische Borstpomp
Uw waardering
Extra informatie
Artikelnummer 770268
Merk Suavinex
Catalogusnummer SXZBRF049917
EAN-code 07702686 | 8426420049917
Type Borstpomp
Maat Overige
Kleur Wit
Shipping Type normaaltarief