Tefal Optigrill+ Yy3871Fb

€ 149,00
12.000m² winkelvloer op 2 locaties
Meer dan 120.000 artikelen, onder 1 dak
Maken, delen en bestellen van lijsten
Gratis verzending vanaf 50 euro op kleine pakjes
Ruime eigen voorraden
Perfecte grillresultaten van rood tot doorbakken
Maak kennis met OptiGrill+, onze nieuwste innovatie. Met zijn automatische kooksensor voelt hij de dikte en hoeveelheid van de ingrediënten en past hij de temperatuur en de grilltijd hier automatisch aan. Aan het begin is het lampje blauw en daarna groen; het wordt geel als het gerecht rood gebakken is, oranje als het medium gaar is en rood als het gerecht goed doorbakken is:
• Past zich aan op jouw behoeften; open het deksel om het vlees te verwijderen zodra het gaar is en laat de rest nog even doorbakken.
• 6 bereidingsprogramma's (rood vlees, hamburger, gevogelte, tosti/panini, worstjes, vis/zeevruchten). De temperatuur wordt automatisch aangepast aan elk type voedsel, voor een perfect resultaat.
• 2 standen: één voor bevroren ingrediënten en een handmatige stand.
• Grilloppervlak: 600 cm2 (genoeg voor 2 tot 4 personen), bestaande uit gegoten aluminium grillplaten met een anti-aanbaklaag.
• Grote opvangbak en schuin aflopende platen voor de afvoer van sappen.

Diktesensoren
Dé troef van deze grill? Zijn sensoren meten de grootte en dikte van het ingrediënt om de temperatuur en de baktijd aan te passen. Zo krijg je altijd een perfect resultaat.
Bakindicator
Het lampje geeft aan hoe het bakproces verloopt en verwittigt je bij elke etappe. Rood vlees bijvoorbeeld kan je precies bakken zoals je zelf wil: bleu, saignant of bien cuit.
Eenvoudige reiniging
Je Tefal Optigrill YY3871FB laat zich makkelijk schoonmaken dankzij de afneembare bakplaten die in de vaatwasser kunnen. De sausbak vangt tijdens het gebruik het overtollige vet op, wat het vuil aanzienlijk vermindert.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Tefal Optigrill+ Yy3871Fb
Uw waardering
Extra informatie
Artikelnummer 808862
Type Grill
EAN-code 08088628 | 3700342431124
Merk Tefal
Catalogusnummer YY3871FB
Kleur Grijs
Shipping Type normaaltarief