Trixie Lotto

€ 9,95
12.000m² winkelvloer op 2 locaties
Meer dan 120.000 artikelen, onder 1 dak
Maken, delen en bestellen van lijsten
Gratis verzending vanaf 50 euro op kleine pakjes
Ruime eigen voorraden
De beste favoriete kartonnen spellen aller tijden voor peuters staan ​​garant voor veel plezier met het hele gezin of met beste vrienden. Ons vrolijke stel dieren speelt graag samen met je kinderen, terwijl ze nieuwe vaardigheden leren.
Kinderen zullen op een zeer speelse manier hun cognitieve en motorische vaardigheden ontwikkelen. Elk spel daagt verschillende leeftijdsgroepen uit en focust op verschillende vaardigheden. Ontdek al onze verschillende spellen en leuke boeken!

Alle producten zijn gemaakt van sterk FSC-gecertificeerd karton. Het FSC-certificaat garandeert dat het hout dat wordt gebruikt om het karton te produceren, afkomstig is uit ecologisch verantwoorde bossen. Het zorgt ervoor dat het hout kan worden herleid tot bossen die verantwoord worden beheerd, maatschappelijk voordelig, milieubewust en economisch levensvatbaar zijn.
De producten zijn bedrukt met soja inkt. Inkt op basis van soja is gemaakt van sojabonen. De olie wordt geraffineerd en vervolgens gemengd met andere milieuvriendelijke verbindingen zoals natuurlijke harsen en wassen. Het eindresultaat is een milieuvriendelijkere inkt in vergelijking met de traditionele op petroleum gebaseerde inkten. De producten zijn behandeld met een vernis op waterbasis om hun duurzaamheid te verbeteren.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Trixie Lotto
Uw waardering
Extra informatie
Artikelnummer 818780
Catalogusnummer 35-618
Type Gezelschapspelen
EAN-code 08187802 | 5400858356185
Merk Trixie
Shipping Type normaaltarief