-WEDSTRIJD AFGELOPEN-

Win een ALL-IN 3 gangen etentje voor 2

Verras je geliefde op Valentijn dankzij Multi Bazar!

Multi Bazar verwent de tortelduifjes!
Maak kans op een ALL-IN driegangen etentje bij sterrenzaak La Durée. Doe jouw aankopen bij Multi Bazar, verkrijg per aankoopschijf van €50 een deelnameformulier en vul deze in.

De actie is geldig in de beide vestigingen van Multi Bazar, dus zowel in Pittem als in Izegem. De actie loopt van 27 januari 2019 tot en met 12 februari 2019. Meerdere deelnames zijn mogelijk, gezien je per aankoopschijf van €50 een formulier ontvangt.
De winnaar wordt op 14 februari om 13u bekendgemaakt via de Facebookpagina van Multi Bazar. Hou de pagina dus zeker in de gaten!
Om deel te mogen nemen, moet een deelnemer een minimumleeftijd hebben van 16 jaar en woonachtig zijn in België of Nederland. De trekking van de winnaar geschiedt willekeurig en op onpartijdige wijze. Winnaars worden binnen de 2 werkdagen na sluiten van de actie persoonlijk gecontacteerd. Dit per mail of telefonisch.
Multi Bazar kan, naar eigen inzicht en zonder voorafgaande kennisgeving, deze actievoorwaarden gedurende de actielooptijd wijzigen of aanpassen, tenzij dit tot nadeel van de deelnemer lijdt. Prijzen zijn niet inwisselbaar voor geld of andere goederen.
De persoonsgegevens die in het kader van de actie worden verkregen, worden alleen gebruikt door Multi Bazar en worden niet verstrekt aan derden.
Vervalsing van de invulformulieren zorgt voor onmiddellijke uitsluiting.

Ben je nog op zoek naar het juiste cadeautje voor jouw geliefde? Laat je dan inspireren door op de toepasselijke knop hieronder te klikken.

Kleine hartendiefjes
Liefde gaat door de maag
Toekomstige ouders
BFF's
Prille liefde
Voor je trouwe viervoeter
Verwennerij voor hem en haar
Een 10 voor sfeer & gezelligheid
De kleren maken de man/vrouw