+32 (0)51 545 575
header valentijnsactie

Verras je geliefde op valentijn dankzij Multi Bazar!

Win een etentje t.w.v. € 150 

-- AFGELOPEN --

Multi Bazar verwent de tortelduifjes!

De actie is geldig in de beide vestigingen van Multi Bazar, dus zowel in Pittem als in Izegem. De actie loopt van 23 januari 2018 tot en met 12 februari 2018. Meerdere deelnames zijn mogelijk, gezien per aankoopschijf van €50 een formulier ontvangen wordt.

De winnaar wordt op 14 februari om 17u bekendgemaakt via de Facebookpagina van Multi Bazar. Hou de pagina dus zeker in de gaten!

Om deel te mogen nemen, moet een deelnemer een minimumleeftijd hebben van 16 jaar en woonachtig zijn in België of Nederland. De trekking van de winnaar geschiedt willekeurig en op onpartijdige wijze. Winnaars worden binnen de 5 werkdagen na sluiten van de actie persoonlijk geïnformeerd. Dit per mail of telefonisch.

Multi Bazar kan, naar eigen inzicht en zonder voorafgaande kennisgeving, deze actievoorwaarden gedurende de actielooptijd wijzigen of aanpassen, tenzij dit tot nadeel van de deelnemer lijdt. Prijzen zijn niet inwisselbaar voor geld of andere goederen.

De persoonsgegevens die in het kader van de actie worden verkregen, worden alleen gebruikt door Multi Bazar en worden niet verstrekt aan derden.

Vervalsing van de invulformulieren zorgt voor onmiddellijke uitsluiting.

Win een Diner voor 2
Win een Diner voor 2
Win een Diner voor 2
Ontdek het assortiment Valentijnsgadgets