Verlichtingscamera Full Hd 1080P

€ 180,95
Special Price € 126,67
12.000m² winkelvloer op 2 locaties
Meer dan 120.000 artikelen, onder 1 dak
Maken, delen en bestellen van lijsten
Gratis verzending vanaf 50 euro op kleine pakjes
Ruime eigen voorraden

Met de SecuFirst verlichtingscamera LCA230, was het nog nooit zo makkelijk om een camera te plaatsen. Deze buitenlamp met ingebouwde camera sluit je gemakkelijk aan op de bestaande bedrading van je huidige buitenlamp. Met zijn warme licht en strakke design zorgt hij ervoor dat de camera niet opvalt. Na het plaatsen van de verlichtingscamera ben je altijd op de hoogte wat er zich rondom je huis afspeelt. Uiteraard functioneert hij als een gewone lamp met sensor, maar je kunt ook altijd direct live meekijken en luisteren wat er rondom de verlichtingscamera gebeurt. Daarnaast is het ook mogelijk om, indien gewenst, notificaties te ontvangen wanneer er beweging wordt waargenomen. De beelden kunnen opgenomen worden op een micro SD kaart en zijn heel simpel terug te kijken via de SecuFirst app.

Voordelen van de SecuFirst outdoor buitenlamp met geïntegreerde IP-camera:

Installatie
Nog nooit was het zo eenvoudig om een camera te plaatsen! Je vervangt je huidige buitenlamp snel en gemakkelijk door de verlichtingscamera aan te sluiten op de al aanwezige bedrading. Deze draden worden aangesloten in de beugel van de camera, waarna de camera daarna in een handomdraai op de beugel gemonteerd kan worden.

Verlichting
De verlichtingscamera is voorzien van 10 SMD LED's. Deze LED’s zorgen voor een warm wit licht (2700K) en ze hebben een lichtopbrengst van 850 lumen. Hierdoor heb je altijd voldoende licht tot je beschikking. Doordat de buitenlamp dimbaar is, kun je gemakkelijk via de app de lichtsterkte (Lumen) aanpassen aan de gewenste sterkte.

Slimme lamp
De verlichtingscamera is voorzien van een bewegingsmelder met ingebouwde schemerschakelaar. Hierdoor is het mogelijk om de buitenlamp alleen in te laten schakelen wanneer er èn beweging is, èn als het donker is. Naast het schakelen middels de bewegingsmelder is het ook mogelijk om middels een tijdschema per dag aan te geven hoe laat de lamp aan en uit moet schakelen.

Zowel overdag als '
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Verlichtingscamera Full Hd 1080P
Uw waardering
Extra informatie
Artikelnummer 748070
Type Camerabeveiliging
Catalogusnummer LCA230
EAN-code 07480706 | 8719689179304
Merk SecuFirst
Verzendwijze Normaal tarief levering aan huis, meer info zie multibazar.be/levering-aan-huis.