+32 (0)51 545 575
Het WK bij Multi Bazar

Ben jij klaar voor het WK voetbal?

Samen met Multi Bazar beleef je in juni en juli het leukste voetbalfeestje. Supporter onze nationale ploeg mee naar de top door je uit te dossen in het zwart, geel en rood. Met een tricolore pruik of hoed, een bijpassend t-shirt en broek ben je volledig in tenue om alles te geven. En ook je huis en auto kan je volledig verduivelen met gepaste versieringen.

Geef je zelf een feestje en wil je graag de match uitzenden voor een groep vrienden? Bij Multi Bazar kan je terecht voor de nodige verlengsnoeren. Met onze geluidsboxen ben je er zeker van dat iedereen de commentaren en goals hoort. Dankzij de handige tv-beugels, bevestig je de televisie snel en makkelijk aan de muur, zodat iedereen een goed zicht heeft op de match.

Voorzie je jouw gasten graag van een hapje en een drankje? Haal snel een barbecue in huis om wat vlees op de rooster te leggen. Met een biertje uit een gepast glas raken de magen van jouw gasten ongetwijfeld goed gevuld.

Ook wanneer je kinderen in huis hebt die duivelsgraag bij de volgende generatie willen horen, heeft Multi Bazar alles in huis om hiervoor te trainen. Met onze voetbaldoelen en rebounders kunnen je jonge knapen dag en nacht trainen en hun favoriete voetbalspeler achterna gaan.

Pruiken
Schminken
Bierglazen
Voetballen
Tefal Promo