Weber Bar-B-Kettle 57Cm Zwart

€ 189,00
12.000m² winkelvloer op 2 locaties
Meer dan 120.000 artikelen, onder 1 dak
Maken, delen en bestellen van lijsten
Gratis verzending vanaf 50 euro op kleine pakjes
Ruime eigen voorraden

De Weber Bar-B-Kettle 57 cm Black is een echte robuuste krachtpatser. De unieke vormgeving van deze Weber maakt de kettle zeer gewild. Deze moderne houtskoolbarbecue beschikt over 3 ventilatieroosters en een speciaal nieuw "Push-Pin" systeem waardoor de barbecue nog stevig staat en blijft staan. De Bar-B-Kettle staat garant voor jarenlang barbecue plezier.

Houtskoolbarbecue Grilloppervlak 57 cm Kleur: Zwart Dekselgreep met hitteschild: voor een veilig gebruik van de barbecue Porselein geëmailleerde deksel en ketel/kuip: duurzaam en eenvoudig reinigen Verchroomd bovenrooster: stabiel en eenvoudig reinigen Glasvezel versterkte handgreep: hitte- en weerbestendig Drie ventilatieroosters in de ketel en één verbeterd ventilatierooster in de deksel voor eenvoudige tempratuurregeling Asschaal: uitneembaar voor een gemakkelijke verwijdering van de as Scheurvaste en weerbestendige wielen: voor een veilige verplaatsing van de barbecue Brikettenmaatbeker: voor het exact afmeten van de juiste hoeveelheid briketten Twee houtskoolrails: ideaal voor de indirecte grillmethode Originele ketel/kuip vorm Aan de binnenkant vastgelaste dekselhaak: om de deksel aan de ketel/kuip te hangen. Ook ideaal in verband met windbescherming De poten van de barbecue bevatten een nieuw ''Push-Pin' systeem waardoor de barbecue gemakkelijk op te bouwen is en stabiel staat
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Weber Bar-B-Kettle 57Cm Zwart
Uw waardering
Extra informatie
Artikelnummer 693719
Type Houtskoolbarbecue
EAN-code 06937195 | 077924003233 | 77924003233
Merk Weber
Catalogusnummer 1331004
Kleur Zwart
Verzendwijze Levering door eigen dienst Multi Bazar (geldig in West- en Oost-Vlaanderen). Levertermijn op afspraak, wij nemen contact met u op.