Weber Master-Touch Gbs C-5750 Se Houtskoolbbq 57Cm

€ 349,00
12.000m² winkelvloer op 2 locaties
Meer dan 120.000 artikelen, onder 1 dak
Maken, delen en bestellen van lijsten
Gratis verzending vanaf 50 euro op kleine pakjes
Ruime eigen voorraden

Dé master op het gebied van barbecueën! Grillen, roken, braden? Het kan allemaal. De Weber Master Touch heeft bovendien handige extra’s zoals een dekselhouder en One-Touch reinigingssysteem. Kortom, jij móét straks wel een master(barbecue)chef zijn.

3-in-1 barbecue: geschikt om te grillen, braden en roken
Groot stalen grilloppervlak (Ø 57 cm) voor ca. 13 burgers
Check de temperatuur op de dekselthermometer
Handig: zet het deksel opzij met de Tuck-Away dekselhouder
Uitbreidbaar met GBS accessoires, zoals een pizzasteen
Een ware masterchef
Zelfs barbecueliefhebbers met twee linkerhanden flansen heerlijke grillgerechten in elkaar. De porselein geëmailleerde deksel en ketel houden de warmte optimaal vast en dankzij de verbeterde ventilatie kun je met één barbecue nu grillen, roken én braden. Op het grote grilloppervlak (Ø 57 cm) bereid je hoofd- en zijgerechten tegelijkertijd en op de dekselthermometer houd je ondertussen de temperatuur in de gaten.

Van alle gemakken voorzien
De Master Touch heeft een aantal handige extra’s. Alle handgrepen zijn hittebestendig en je zet het deksel eenvoudig opzij met het unieke Tuck-Away systeem. Zo heb je direct een windscherm! De barbecue staat op een robuust onderstel en dankzij de rubberen wielen verplaats je hem eenvoudig. Hang je barbecuegereedschap op aan de geïntegreerde haken, zet je iGrill thermometer (excl.) op de geïntegreerde standaard en jij hebt alles binnen handbereik!

Gourmet Barbecue System (GBS) rooster
De Master Touch is voorzien van een uniek, stalen grillrooster. De zijkanten van het rooster zijn scharnierend, waardoor je op elk moment briketten bijvult zónder het rooster van de ketel te halen. Nog mooier is het Weber Gourmet Barbecue System (GBS): het middenstuk is uitneembaar en te vervangen door een ander kookaccessoire uit het Weber GBS assortiment. Wat dacht je bijvoorbeeld van een pizzasteen, wok, pan of wafelijzer?

One-Touch reinigingssysteem
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Weber Master-Touch Gbs C-5750 Se Houtskoolbbq 57Cm
Uw waardering
Extra informatie
Artikelnummer 765391
Type Houtskoolbarbecue
Catalogusnummer 14710004
EAN-code 07653919 | 077924085468 | 77924085468
Merk Weber
Verzendwijze Levering door eigen dienst Multi Bazar (geldig in West- en Oost-Vlaanderen). Levertermijn op afspraak, wij nemen contact met u op.