Wmf Waterkoker Kitchenminis 0.8L

€ 69,99
12.000m² winkelvloer op 2 locaties
Meer dan 120.000 artikelen, onder 1 dak
Maken, delen en bestellen van lijsten
Gratis verzending vanaf 50 euro op kleine pakjes
Ruime eigen voorraden
Spoedleveringen binnen België en Nederland
Kitchenminis Coup Waterkoker met een inhoud van 0,8 liter van Wmf. Deze compacte waterkoker is de perfecte partner voor kleine huishoudens of keukentjes.
Laat je niet misleiden door zijn kleine formaat want deze waterkoker heeft een vermogen van 1800 watt. Zo kan hij moeiteloos concurreren met de 'grote' apparaten. Met één druk op de knop kan je het deksel gemakkelijk openen. Deze waterkoker is voorzien van een interne waterniveau-indicator en een afneembare en afwasbare kalkfilter. Het snoer bevindt zich in het voetstuk, dat voorzien is van een kabelopbergvoorziening. Zo kan je de ketel ook snoerloos gebruiken. Ook is deze waterkoker zeer veilig, dankzij de bescherming tegen oververhitting en droogkoken. Hij slaat automatisch af en is voorzien van dekselvergrendeling.
De Kitchenminis producten van Wmf zijn een nieuwe productcategorie omdat ze een besparing van ruimte, grondstoffen en energie inhouden. Ook hoef je dankzij het hoogkwaliteits Cromargan roestvrij staal materiaal, geen compromis te sluiten met de 'grote' apparaten. Dankzij het typische strakke Wmf ontwerp vallen de producten perfect te combineren met alle andere Wmf apparaten.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Wmf Waterkoker Kitchenminis 0.8L
Uw waardering
Extra informatie
Artikelnummer 786914
Type Waterkoker
EAN-code 07869143 | 4211129116244
Merk Wmf
Catalogusnummer 3200000009
Kleur Grijs
Shipping Type normaaltarief