Een kamertje om heerlijk in weg te dromen

Ben je op zoek naar een mooie baby- of kinderkamer voor jouw mini? Op onze meubelafdeling vind je kamertjes in verschillende stijlen. In combinatie met onze accessoires van de andere afdelingen kun je het kamertje gezellig inkleden! Ontdek hieronder enkele van onze favorietjes uit de toonzaal.

Japandi

Het Hai No Ki kamertje van Quax straalt een gevoel van warmte en eenvoud uit. De combinatie met onze accessoires in verschillende texturen en zachte kleuren weerspiegelt de verbondenheid met de natuur. Ook het Bopita Lines kamertje past perfect in de Japandi stijl! De neutrale kleuren in combinatie met het zachte printje van het bed- en badlinnen van Pericles trekken het relaxed gevoel helemaal door. In beide kamertjes kunnen jij en je kindje heerlijk tot rust komen!

Stoer

Het Evy kamertje van Neyt is wat stoerder met de zwarte accentjes. Gecombineerd met het schattige bedlinnen van de Lucky Leopard collectie van Trixie en leuke muurdecoratie van Kidsdepot zorg je voor een gezellig kinderkamertje! En ook de Ashi kamer van Quax is ideaal om een stoere kinderkamer mee te creëren! De donkere houtkleur zorgt voor een elegante, maar toch ook stoere look. Ook deze kamer is prachtig in combinatie met de baby essentials uit de Lucky Leopard collectie van Trixie om wat kleur toe te voegen.

Scandinavisch

Toch eerder fan van een schattige kinderkamer? Dan is het Bopita Lines kamertje echt iets voor jou! Dit kamertje in combinatie met de prachtige kussentjes en dekentjes van het merk Babyshower zorgen voor een relaxed beachy sfeer. De leuke tipi en muudecoratie van Moi Mili zorgen dan weer voor een bohemian vibe. Daarnaast is ook de Vito Mira kamer van Transland perfect om te toveren tot een lief kinderkamertje met behulp van de accessoires van het merk Babyshower! De zachte kleuren en schattige bloemenprint op het bedlinnen van Babyshower zorgen voor verterend kamertje.

Tijdloos

Ben jij op zoek naar een tijdloos kamertje? Dan is de Vito Mira kamer van Transland ideaal! Dit elegante kamertje met houten afwerking kan je eindeloos combineren met verschillende leuke accessoires. Wij kozen hier voor wat leuke muurdecoratie van de merkjes Kidsdepot en Wild & Soft in combinatie met het zachte bedlinnen van Coco & Pine.