Op stap

Op stap

Op Stap

Je wilt jouw kindje ongetwijfeld de wereld laten zien!
Jammer genoeg is dat niet altijd even eenvoudig. Zelf stappen is nog niet meteen een optie en je kindje op elk moment in jouw armen dragen kan wat lastig worden. Gelukkig bestaan er heel wat manieren om op stap te gaan met jouw kleintje.
Ten eerste zijn er natuurlijk de buggy’s en wandelwagens. Met deze kan je zorgeloos een wandeling maken samen met jouw kindje. Een pasgeborene kan je in de mand leggen. Hierdoor kan het rustig verder slapen, terwijl jij op straat met iemand een praatje slaat. Wanneer hij of zij wat gegroeid is, heb je de mogelijkheid om je kleintje rechtop te laten zitten in de wandelwagen. Wanneer jouw kindje wat ouder is en je iets verder op stap wilt gaan zijn plooibuggy’s ideaal. Opgeplooid nemen ze niet zoveel plaats in en zijn ze dus makkelijk om mee te nemen. Je kindje hoeft er ook niet altijd in te zitten. Wordt je kleintje toch een beetje moe, kan hij gemakkelijk in de buggy kruipen en wat uitrusten.
Trek je er liever eens met de fiets op uit? Dan komen de fietsstoelen goed van pas. Via deze manier kan je jouw kindje eenvoudig achterop je fiets zetten en laten meerijden.

De laatste baby trends

Word je binnenkort trotse ouder? Op de Baby Inspirations pagina vind je de laatste trends voor de nieuwe stap in jullie leven.

Worden jullie binnenkort trotse ouders en twijfelen jullie nog welke items niet mogen ontbreken in jullie uitzet? Of ben je als grootouders, tante of vriend op zoek naar een geschikt cadeau voor tijdens het kraambezoek? Laat je inspireren op onze Baby Inspirationspagina. Hier vind je elke maand de nieuwste trends, mooiste collecties en musthaves voor een lachende baby en gelukkige ouders. Ga via onderstaande knop naar dé inspiratiepagina voor elke toekomstige ouder.

4Moms
Bebecar
Childhome
Cybex
Maxi Cosi
Pericles
Quax
Quinny
Uppababy
4Moms
Bebecar
Childhome
Cybex
Maxi Cosi
Pericles
Quax
Quinny
Uppababy