Op stap

Op stap

ONS ADVIES   Nood aan inspiratie? Of wil je graag wat meer info over de verschillende mogelijkheden... Ontdek het op onze Baby Inspirations pagina 

Op stap

Je wilt jouw kindje ongetwijfeld de wereld laten zien!

Jammer genoeg is dat niet altijd even eenvoudig. Zelf stappen is nog niet meteen een optie en je kindje op elk moment in jouw armen dragen kan wat lastig worden. Gelukkig bestaan er heel wat manieren om op stap te gaan met jouw kleintje.

Ten eerste zijn er natuurlijk de buggy’s en wandelwagens. Met deze kan je zorgeloos een wandeling maken samen met jouw kindje. Een pasgeborene kan je in de mand leggen. Hierdoor kan het rustig verder slapen, terwijl jij op straat met iemand een praatje slaat. Wanneer hij of zij wat gegroeid is, heb je de mogelijkheid om je kleintje rechtop te laten zitten in de wandelwagen. Wanneer jouw kindje wat ouder is en je iets verder op stap wilt gaan zijn plooibuggy’s ideaal. Opgeplooid nemen ze niet zoveel plaats in en zijn ze dus makkelijk om mee te nemen. Je kindje hoeft er ook niet altijd in te zitten. Wordt je kleintje toch een beetje moe, kan hij gemakkelijk in de buggy kruipen en wat uitrusten.

Trek je er liever eens met de fiets op uit? Dan komen de fietsstoelen goed van pas. Via deze manier kan je jouw kindje eenvoudig achterop je fiets zetten en laten meerijden.

Logo 4moms
Logo Bebecar
Logo Childhome
Logo Cybex
Logo Maxi Cosi
Logo Mutsy
Logo Pericles
Logo Quax
Logo Quinny
Logo Uppababy

Heb je als ouder toch liever jouw kindje dicht bij jouw wanneer je rondwandelt? Kijk dan eens naar de buidels en draagdoeken. Op deze manier kan je een zeer intieme band scheppen met jouw kindje. Je draagt ze namelijk altijd erg dichtbij!