Terug

Rugzakken

Rugzakken bestaan er in alle maten, kleuren en gewichten. In het ruime assortiment bij Multi Bazar vind je zeker de rugzak die je zoekt. Van de allerkleinsten tot de middelbare- en hogeschoolstudenten. Ook wandelaars en avonturiers vinden hier de geschikte rugzak om op uitstap te gaan.

Rugzakken Lagere School

Bij het overstappen van de kleuterklas naar het eerste leerjaar, hebben kindjes nood aan een grotere rugzak. Ze hebben een tas nodig om hun dagelijks schoolgerief in op te bergen, zoals een pennenzak, schoolagenda en sommige kinderen ook hun brooddoos. Na de eerste weken krijgen ze ongetwijfeld zelfs hun eerste schoolwerk mee naar huis.

Schoudertassen

Pennenzakken & Lunchtassen

Met een pennenzak berg je makkelijk schrijfgerief op. Hou je van kleuren en tekenen? Neem dan een exemplaar dat groot genoeg is om ook wat kleurpotloden en stiften in te stoppen. Zo heb je altijd voldoende materiaal bij om je creatieve ideeën op papier te zetten. Multi Bazar heeft een ruim assortiment aan pennenzakken, voor de allerkleinsten tot de hogeschoolstudenten.
Ook voor het meenemen van je lunchpakket en tussendoortje heeft Multi Bazar alles in huis. Met een brood- en koekjesdoos blijven je boterhammen en tussendoortje goed bewaard en met een gevulde drinkfles blijf je doorheen de dag goed gehydrateerd. Daarnaast draag je je steentje bij aan het milieu door elke dag afval uit te sparen.

Welke merken hebben we?

O'Neill
Stones & Bones

Tips voor je Rugzak