azer
Terug

Rugzakken

Rugzakken bestaan er in alle maten, kleuren en gewichten. In het ruime assortiment bij Multi Bazar vind je zeker de rugzak die je zoekt. Van de allerkleinsten tot de middelbare- en hogeschoolstudenten. Ook wandelaars en avonturiers vinden hier de geschikte rugzak om op uitstap te gaan.

Rugzakken Lagere School

Bij het overstappen van de kleuterklas naar het eerste leerjaar, hebben kindjes nood aan een grotere rugzak. Ze hebben een tas nodig om hun dagelijks schoolgerief in op te bergen, zoals een pennenzak, schoolagenda en sommige kinderen ook hun brooddoos. Na de eerste weken krijgen ze ongetwijfeld zelfs hun eerste schoolwerk mee naar huis.

Zwem- & Turnzakken

In een zwem- of turnzak kan makkelijk sport- of zwemkledij opgeborgen worden. Dankzij het handige sluitsysteem met stropkoorden kan iedereen de zak snel en eenvoudig openen en sluiten. Een vaste zwem- of turnzak is zeer eenvoudig om de dag voordien klaar te zetten zodat hij niet vergeten wordt op zwem- en turndagen. Tijdens vakantieperiodes is de zak makkelijk in de kast op te bergen, zodat hij niet in de weg staat.

Welke merken hebben we?

O'Neill
Stones & Bones

Tips voor je Rugzak