Slaapt

Slaapt

ONS ADVIES   Nood aan inspiratie? Of wil je graag wat meer info over de verschillende mogelijkheden... Ontdek het op onze Baby Inspirations pagina 

Slaapt

Een goede nachtrust. Je wenst het voor jezelf, maar natuurlijk ook voor jouw kindje. Bij Multi Bazar vind je alles terug die ervoor kan zorgen dat je kindje zijn of haar welverdiende nachtrust krijgt.

Eén van de meest voordehand liggende benodigdheden is ongetwijfeld het bedje. In het assortiment van Multi Bazar vind je babybedjes van verschillende maten, kleuren en merken. Hetzelfde geldt voor de wiegjes. In het bedje hoort natuurlijk een matras. Je kan bijvoorbeeld kiezen tussen een dikke matras met memory foam of een dunne basismatras. Ook laat je jouw kindje niet zomaar in het bedje liggen. Je stopt het namelijk diep in de lakens om hem of haar lekker warm te houden.

Het bedje, een kast voor de kleertjes, een wandrek voor de beertjes… Dit alles komt samen in de kinderkamer. Er kruipt misschien wel heel veel tijd in het afwerken van de kinderkamer. Maar het resultaat mag er ongetwijfeld wel zijn!