+32 (0)51 545 575

Spelen/puzzels

Speelgoed - Spellen Header

Spellen en Puzzels

Spellen - Peuter/Kleuter

  Spellen - Educatieve spellen   Spellen - Familliespelen
         
Spellen - Reiskaartspellen   Spellen - Volwassenspellen   Spellen - Bordspellen
         

Spellen - Kinderspellen

Speelgoed - Puzzels


Een slechte dag buiten of gewoon een gezellige avond met vrienden of familie, daarbij denk je aan spelen en puzzels. Met ons gamma bordspelen en gezelschapspelen is er voor elk wat wils.

Om kinderen van een hele jonge leeftijd al iets bij te leren heb je onze educatieve spellen. Zo kan je bijvoorbeeld jouw kleintje al spelend leren rekenen en schrijven.

Ook op reis of onderweg kan je spelletjes spelen. Bij Multi Bazar hebben we verschillende reisspellen die een de trip gegarandeerd aangenamer maken. De alom bekende kaartspelen zoals uno en memory zijn in ons assortiment terug te vinden.

Een grote puzzelliefhebber? Wij hebben verschillende puzzels voor zowel de kleinste als de oudere puzzelaars. Sommige mensen hebben graag een puzzel waar ze weken aan bezig kunnen zijn. Andere hebben toch liever een puzzel die rap in elkaar kan gestoken worden. Toch nog liever een speciale puzzel? Wij hebben verschillende 3D en 4D puzzels die sowieso in het oog zullen springen eens ze af zijn. 

Voor de allerkleinste is er ook een groot aanbod aan puzzelplezier. De gezelschapspelletjes voor peuters en kleuters zorgen ervoor dat je kleintje ook op een regenachtig dag een toffe dag kan beleven.