+32 (0)51 545 575

On the go

Rookovens

Terug

Barbecueën On The Go

Dankzij ons aanbod barbecues on the go kan je ook op verplaatsing naar hartelust grillen. Deze toestellen zijn enorm handig om mee te nemen op weekend of op reis. ’s Avonds op de camping de barbecue aansteken en er allerlei stukken vlees, vis en groentjes op grillen. Het leven kan simpel zijn.

BARBECOOK

On The Go - Carlo

CARLO - Kracht en comfort

Zin om te genieten van een vurige barbecue in het stadspark, in de tuin van je vrienden of op je eigen tuintafel? Met de handige draagtas kan je de trendy tafelgrill Carlo overal meenemen. Want plezier, dat deel je gewoon. Carlo behoudt zijn koelte aan de buitenkant, ook al wordt het binnenin broeierig heet. Dankzij zijn uniek ontwerp grill je rookvrij en met de ventilator behoud je maximale controle. Carlo blinkt uit in kracht en comfort.

Barbecook - Carlo
Barbecook - Carlo
Barbecook - Carlo
On The Go - Billy

BILLY - Mobieler kan niet

Reiken jouw grillambities verder dan je achtertuin? Neem Billy mee op avontuur en ontdek ongekende grillmogelijkheden. Dankzij zijn deksel met handvat en schokbestendige afwerking is Billy het ultieme outdoor product op verplaatsing!

Barbecook - Billy
Barbecook - Billy
Barbecook - Billy

WEBER

On The Go - Smokey Joe

SMOKEY JOE

In het stadspark of op het strand, Webers' kleinste kogelbarbecue is perfect als barbecue voor onderweg. Gemakkelijk te vervoeren, groot qua prestaties en dankzij de leuke kleuren altijd een blikvanger

Barbecook - Smokey Joe
Barbecook - Smokey Joe
Barbecook - Smokey Joe
On The Go - Promo's
Barbecue - Recepten