Slaapkamer

Slaapkamer

Ik zoek een

DekbedDekbed
DekbedovertrekDekbedovertrek
HoeslakenHoeslaken
KussenKussen
MatrasbeschermerMatrasbeschermer

Producten 1-32 van 269

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-32 van 269

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Kussensloop

Dankzij een kussensloop wordt het hoofdkussen beschermt tegen vocht, vuil en bacteriën. Daarnaast kan je eindeloos variëren met frisse kleurtjes of leuke dessins. Zo kan jij die kussens kiezen die perfect in jouw interieur passen.

Kussenbeschermer

Om nog langer te kunnen genieten van jouw kussens, raden wij aan om een kussenbeschermer onder het kussensloop te gebruiken. Op deze manier blijft jouw hoofdkussen extra lang fris!

Hoofdkussen

Wil je ’s ochtends graag zonder nekpijn opstaan? Kies dan niet voor het eerste het beste hoofdkussen. Zorg dat je hoofd, bovenste rug- en nekwervels optimaal ondersteunt worden. Je slaaphouding bepaalt hoeveel steun je hoofd nodig heeft. Slaap je op je buik? Dan kies je beter een dun kussen. Slaap je op je zij? Dan heb je een dikker kussen nodig. Verkies jij de rug? Ga dan voor iets er tussenin.

Dekbedovertrek

Bij het kiezen van een dekbedovertrek moet je vooral letten op het materiaal. Je kan kiezen voor katoen, flanel of eventueel satijn. Elk materiaal heeft zijn eigenschappen.

Katoenen dekbedovertrekken zijn gans het jaar geschikt. In de winter is deze warm, terwijl je tijdens de zomer van de nodige verkoeling kan genieten.

Flanel is dan weer ideaal voor in de winter of voor wie graag in een lekker warm bed slaapt.

Satijn geeft dan weer een glanseffect waardoor het overtrek lekker zacht is en soepel valt.

Dekbed

Dekbedden bestaan vaak uit dons, wol of synthetisch materiaal. Wil je graag kunnen wisselen tussen zomer en winter dekbed, kies dan best voor één waarbij je twee helften hebt die je zowel afzonderlijk als samen kunt gebruiken. Let ook op de grote van de vakken, hoe kleiner deze zijn, hoe minder de vulling kan gaan schuiven.

Hoeslaken

Met een hoeslaken lig je comfortabeler op je matras en het ziet er netter uit, je krijgt een mooie uitstraling en de matras blijft fris en schoon. De meeste hoeslakens zijn voorzien van een elastiek rondom zodat je deze gemakkelijk over je matras doet.

Een hoeslaken is beschikbaar in verschillende materialen. Een katoenen hoeslaken voelt zacht en verkoelend aan, deze zijn geschikt voor gans het jaar te gebruiken. Flanellen hoeslakens voelen dan weer warm aan, wat ideaal is tijdens de koude winternachten. Satijn geeft een extra luxe gevoel en jersey hoeslakens zijn goed rekbaar, waardoor ze strak om de matras heen zitten.

Kies de juiste maten

Een standaardmaat voor de lengte is 200 cm en bij uitzondering 220 cm. Een 1-persoonmatras is tussen de 70 en 100 cm breed, een twijfelaar 120 en een 2-persoonsmatras dan weer tussen de 140 en 200 cm.

Matrasbeschermer

Wil je jouw matras extra beschermen? Maak dan gebruik van een matrasbeschermer. Zo krijgen vuil, vocht en bacteriën geen kans op jouw beddengoed. Hierdoor verleng je de levensduur en kwaliteit van jouw matras. Je kan kiezen voor een molton hoeslaken, dit beschermt enkel de bovenkant, of voor een volledig omhulsel. Deze laatste zijn vaak standaard waterdicht.