Fashion

Fashion

Fashion volwassenen

In de uitgebreide Fashion afdeling van onze winkels in Izegem en Pittem vindt u meer dan 25 verschillende topmerken. Zowel mannen als vrouwen vinden er dus hun zin, maar ook voor uw kind of baby kan u bij ons terecht. Laat u in de winkel onderdompelen in een collectie die elke week vernieuwd. Shopt u liever van achter uw pc? Volg dan zeker de Facebookpagina van Multi Bazar Fashion (link) en blijf op de hoogte van de laatste modetrends.

Dames

Fashion - Shop The Looks

Ook dit jaar is de print niet weg te denken uit uw garderobe. Kies voor fleurige bloemenprints, kleurrijke ruitjesprints of animal prints. Daarnaast ben je helemaal 2019-proof als je kiest voor brede streeppatronen.

Deze zomer staan vooral de kleuren geel, roze en koningsblauw centraal. Oversized is het codewoord, zowel voor blouses als truien. Ook lange rokken zijn weer helemaal hot. Mag het voor jou wat meer zijn? Ga dan voluit voor franjes en pofmouwen.

Fashion - Dames
Fashion - Dames Merken

Heren

Fashion - Heren

Twijfel je welke kleur je moet nemen voor helemaal klaar te zijn voor de zomer van 2019? Kies dan voor Tropische zomerkleuren (mintgroen, pastelblauw) of aardse kleuren (lichtblauw, donkerrood of bruin). Mag het net iets opvallender zijn? Kies dan voor geel, groen of koningsblauw.

Ook met subtiele prints ben je nooit verkeerd, net iets uitbundiger zijn de tropische drukke prints.

Fashion - Heren
Fashion - Heren
Fashion - Heren Merken
Fashion - Kids

Fashion Kids

Vier jij binnenkort jouw communie- of lentefeest? Tijd voor de geschikte outfit dus! Multi Bazar zorgt ervoor dat jij straalt op jouw feest. Of jij nu stoer en rebels wil zijn, of net vol glitter en glamour, er is voor elk wat wils.

Fashion - Dames
Fashion - Heren

Meisjes

Fashion - Meisjes

Goud is helemaal 2019. Gouden accenten zorgen ervoor dat jij schittert op jouw dag. Toch liever wat minder uitgesproken kleuren? Met lichtroze of wit zit je nooit verkeerd. Speelse rokjes, fleurige kleedjes of net een eigenzinnige broek. Jij kiest!

Fashion - Meisjes Merken

Jongens

Fashion - Jongens

Net als vorig jaar kan je ook dit jaar niet fout gaan met blauw. Geen fan van blauw? Grijs met rode accenten zorgen voor een speelsere look. Een klassieke blazer? Een stoere trui? Lange broek of heb je net liever een korte broek? Het is jouw feest, dus doe lekker aan wat jij graag draagt.

Fashion - Jongens Merken

Baby

Fashion - Baby

Zachte kleuren, zoals lichtroze, babyblauw of lichtgrijs, doen het nog steeds goed deze zomer. Streepjes kunnen zowel voor meisjes als jongens.

Fashion - Baby Merken