Baby/peuter

Baby/peuter

Terug

Het Baby- en Peuterspeelgoed van Multi Bazar

Laat je baby of peuter naar hartenlust spelen op zijn manier!

Je kleinste bengel doet niets liever dan spelen. Maar daar heeft hij speelgoed voor nodig. Natuurlijk moet dit speelgoed veilig zijn voor hen. Geen kleine onderdelen waar je, je zorgen over moet maken. Daarom hebben wij verschillende artikelen waar je baby of peuter naar hartenlust mee kan spelen.

Een vriendje voor dag en nacht voor je kleinste? Die vind je vast en zeker tussen al onze pluche producten. Wedden dat je kindje het beertje niet meer zal los laten?

Wie zegt dat speelgoed enkel fantasie nodig heeft om tot leven te komen? Interactief speelgoed, dat reageert of waar je dingen van kunt leren. Dit is speelgoed dat tot grote ontdekkingen kan leiden voor je kleinste. Welke dieren vind je ook weer op welk werelddeel?

Schuilt er een echte architect of metselaar in jouw kleinste? Of wil hij papa of mama achterna. Dan is het bouwen van torens en constructies of simpelweg spelen met de blokken wel iets voor hem. Dit is echter wel niet de enige reden om te spelen met de blokken. Dankzij een simpele blokkentoren kan je jouw kindje tot 10 leren tellen (en terug) terwijl je hem stimuleert om zijn hand-oog coördinatie te verbeteren.

Stilzitten als kind lukt nooit goed, zeker niet als ze nog zo jong zijn. Ze willen de wereld ontdekken en verder gaan. Geef ze een duwtje in de rug met onze loopwagens en driewielers, ontdekkingsplezier verzekert!

En wat te doen op een rustig moment? Je kan samen in een boekje kijken, terwijl je kindje in zijn eigen zeteltje zit. Alle verschillende babyboekjes kan je samen met je kleintje ontdekken. Die kleine bengel zal ook af en toe eens in bad moeten. Om die ervaring wat aangenamer te maken is er voldoende badspeelgoed om mee te spelen.

Houten speelgoed is nog steeds enorm populair. Een leuk loopfietsje bijvoorbeeld. Maar ieder kind speelt ook wel eens met eens met de knikkers. Een knikkerbaan is dan ook ideaal om uren speelplezier te beleven aan die kleine bolletjes. Plaats ze helemaal bovenaan de constructie, laat ze los en ze zullen door het volledige parcours vliegen. Tot ze helemaal beneden zijn. Raap ze daar weer op en je kan opnieuw starten. Dankzij de vele uitbreidingen kan je jouw knikkerbaan nog leuker maken!