Buitenverlichting

Buitenverlichting

Buitenverlichting

’s Avonds wat langer buiten zitten in de zomer en in de winter wat eenvoudiger thuiskomen? Daar heb je buitenverlichting voor nodig!
Wil je ’s avonds meer licht bij je garagepoort of gewoon een donkere hoek in de tuin verlichten? De felste lampen die je hiervoor kunt vinden zijn de halogeenstralers. Ze verspreiden een fel wit licht, zodat je een perfect zicht hebt.
’s Avonds laat kan je gerust blijven zitten in je tuin of terras met de sfeervolle verlichting van een paalverlichting of een lantaarnpaal. Deze zullen de lange, aangename zomeravonden nog gezelliger maken. Ook voor jouw oprit is dit soort verlichten perfect geschikt. Zo hoef je niet telkens in het donker op te rijden. Koppel dit met een bewegingssensor en het licht gaat vanzelf aan.
Geen plaats voor een lantaren paal in de tuin, maar wil je toch sfeervolle verlichting? Het kan met enkele inbouwspots. Zo verlies je geen ruimte en krijg je toch een magische verlichting in je tuin. Met de spots kan je bijvoorbeeld ook de nadruk leggen op een vijver of een speciale boom in de tuin. Zelfs op donkere avonden zal je tuin schitteren. En nog een extra voordeel is dat deze spots waterdicht zijn, dus heb je geen zorgen als het weer eens regent.