Aan tafel

Aan tafel

Schuif aan tafel met Multi Bazar!

Een mooi gedekte tafel, is het perfecte recept voor een leuke sfeer die bij lekker eten past. Hou het bij wit of ga net voluit voor kleur. Geen regels voor het dekken van jouw tafel. Of je nu kiest voor een uitgebreid menu of net fan bent van foodsharing, onze collectie gaat van de klassieke look tot de moderne edgy sfeer. Voor elke tafel het juiste servies.

Porselein

Houd je het graag tijdloos? Kies dan voor klassiek porseleinen servies. Met deze borden en kopjes kan je jarenlang genieten van een servies die niet uit de mode zal geraken.

Meer info

Stoneware

Mag jouw tafel wel wat kleur bevatten? Aardewerken servies is verkrijgbaar in tal van verschillende kleuren, vormen en groottes. Wissel uitgesproken kleuren af met enkele neutrale items om een harmonieus geheel te creëren.

Meer info

Keramiek

Je kunt deze producten makkelijk reinigen omdat het aardewerk servies vaatwasserbestendig is. Laat het servies alleen niet te lang in een vochtige vaatwasser staan, daar kan het minder goed tegen. Je kunt gerust eten of drinken opwarmen in een aardewerk bord of kopje, omdat het materiaal ook magnetronbestendig is. Aardewerk servies is ontzettend praktisch dus!

Meer info

Apero & Foodsharing

Volg je graag de nieuwste trends? Kies dan voor een servies dat perfect is voor foodsharing. Ook aperitiefhapjes en amuses smaken des te beter in mooie glaasjes, kleine potjes of op leuke bordjes.

Meer info

Themaborden

Voor verschillende specifieke gerechten bestaan vaak aangepaste borden. Zo heb je langwerpige borden voor asperges, borden met verschillende vakjes voor fondue en speciale pizzaborden met een lage rand. Ontdek ze allemaal.

Meer info
Only
Jacqueline De Yong
Vero Moda
Vila Joy
Tom Tailor
Amélie