Aan tafel

Aan tafel

Schuif aan tafel met Multi Bazar!

Een mooi gedekte tafel, is het perfecte recept voor een leuke sfeer die bij lekker eten past. Hou het bij wit of ga net voluit voor kleur. Geen regels voor het dekken van jouw tafel. Of je nu kiest voor een uitgebreid menu of net fan bent van foodsharing, onze collectie gaat van de klassieke look tot de moderne edgy sfeer. Voor elke tafel het juiste servies.

Klassiek Porselein

Houd je het graag tijdloos? Kies dan voor klassiek porseleinen servies. Met deze borden en kopjes kan je jarenlang genieten van een servies die niet uit de mode zal geraken.

Meer info

Aardewerk

Mag jouw tafel wel wat kleur bevatten? Aardewerken servies is verkrijgbaar in tal van verschillende kleuren, vormen en groottes. Wissel uitgesproken kleuren af met enkele neutrale items om een harmonieus geheel te creëren.

Meer info

New England

Wat het New England porselein typeert is de vormgeving. Geen strak afgelijnde vormen, maar golvende randen. Denk maar aan het typische jaren 50 servies.

Meer info

New Bone China

Typische voor het New Bone China porselein, is dat het gemaakt wordt uit beenderpoeder. Dit zorgt voor een extra sterk servies en de specifieke ivoorkleur.

Meer info

Apero & Foodsharing

Volg je graag de nieuwste trends? Kies dan voor een servies dat perfect is voor foodsharing. Ook aperitiefhapjes en amuses smaken des te beter in mooie glaasjes, kleine potjes of op leuke bordjes.

Meer info

Themaborden

Voor verschillende specifieke gerechten bestaan vaak aangepaste borden. Zo heb je langwerpige borden voor asperges, borden met verschillende vakjes voor fondue en speciale pizzaborden met een lage rand. Ontdek ze allemaal.

Meer info