Verzorging

Verzorging

Verzorging

Er kruipen heel wat uren in het zorgen voor je kindje. Maar als ouder doe je dat met alle plezier!
Gelukkig zijn er ook heel wat aangepaste producten speciaal voor jouw kleintje. Denk maar aan luiers. Er zullen er ongetwijfeld enkele van pas kunnen komen.  Je kan onder andere kiezen voor wegwerpluiers, maar ook voor herbruikbare luiers. De vuile luiers gooi je best in een luieremmer. Op deze manier zullen bacteriën en vuile geurtjes geen kans krijgen om zich te verspreiden. Naast gewone luiers zijn er ook hydrofiele doeken, die veel vocht kunnen absorberen. Gaat je kindje graag zwemmen? Dan kan je opteren voor de zwemluiers. Wordt je kindje al wat ouder, dan is het fameuze “potje” aan de beurt.
Een baby’tje moet ook af en toe in het bad. Het grote bad in jouw badkamer is daar niet meteen geschikt voor. Daarom zijn er speciale babybadjes. Deze zijn groot genoeg om uw kindje comfortabel te wassen maar nog steeds compact  genoeg zodat ze niet teveel plaats innemen. Komt je kindje net uit het bad? Dan kan je hem of haar een badcape of –jas aandoen. Zo krijg je kleine spruit zeker geen koud.
Zoek je toch iets groter om de verzorging eenvoudig op een centrale plek te doen? Daar heb je verzorgingstafels en badmeubels voor. Dit zijn handige meubels waarop je bijvoorbeeld bovenaan het badje kunt plaatsen wanneer je kindje gewassen moet worden.
De schappen eronder gebruik je dan om jouw baby-producten, zoals een weegschaal of een andere verzorgingsproducten in op te bergen. Op die manier heb je alles bij de hand wanneer je jouw kindje verzorgt.