Header
Header

Wagen jullie binnenkort de grote stap om te gaan samenwonen? Leuk! Kom gerust een kijkje nemen in Multi Bazar Pittem of Izegem, of neem een kijkje hier op onze webshop, je vindt vast heel wat leuke spullen om jullie nieuwe thuis mee in te richten. Naast decoratiemateriaal kan je bij Multi Bazar ook terecht voor alles van huishoudartikelen, interieurinrichting en verlichting. Gaan jullie inwonen in een huis waar nog wat werk aan is? Dan kan je bij ons terecht voor al het nodige doe-het-zelf-materiaal. Multi Bazar is jouw rots in de branding gedurende de gehele verhuisperiode. Van het instapklaar maken van de woning, tot de effectieve verhuisdag en nog lang erna.

Onze samenwoonactie

Voor mensen die gaan samenwonen heeft Multi Bazar een leuke verrassing. Dankzij onze samenwoonactie geniet je van een mooie korting op je aankopen voor je nieuwe thuis.

Na het inschrijven voor de samenwoonactie in de winkel of online via onderstaand formulier, krijg je een klantenkaart die 6 maand geldig is. Binnen die 6 maand kunnen tot 5 kasticketten binnen gebracht worden. Indien het totale bedrag van de kasticketten tussen de €250 en €500 ligt, krijg je een waardebon van 5% op het bedrag. Indien het bedrag van de kasticketten boven de €500 ligt, wordt een waardebon van 10% op de aankopen verkregen. Als het de waarde van de kasticketten samen bijvoorbeeld €500 bedraagt, geeft Multi Bazar een bon van €50 cadeau. Een leuk extraatje om nog wat decoratiemateriaal of huishoudelijke spullen mee te kopen.

De actie is geldig op onderstaande afdelingen:

  • Deco/Interieur
  • Huishoud
  • Plastiek huishoud
  • Verlichting
  • Elektrisch huishoud
  • Verf & Verftoebehoren
  • Interieurinrichting

Deze actie is niet geldig op tuinmeubelen. De actie is niet cumuleerbaar met andere promoties.
Voor meer informatie, neem contact op met de klantendienst ([email protected]) of aan de kassa in een van onze winkels.