+32 (0)51 545 575

Tuinmeubelen

header zwembad header buitenspeelgeod header tuinmeubelen header barbecue


Gezellig in de tuin zitten!

Maar, om gezellig samen in de tuin te zitten, heb je natuurlijk enkele meubels nodig. Zo kan je gezellig  samen zitten op een bank. Is een tuinbank niet genoeg voor jou? Zet dan gerust nog enkele stoelen en een tafel bij op het terras. Op die manier kan iedereen er buiten bij komen zitten.

Een loungeset is ook leuke manier om iedereen een plaats te geven in de tuin. Dit zijn de trendy tuinmeubelen.

Om relaxed in de zon te zitten en een mooi kleurtje op te doen, heb je een ligstoel of hangmat nodig. Lekker languit liggen en genieten van de rust. Ideale manier om enkele zomerse dagen door te brengen.

Meer de persoon om buiten rechtop te zitten? Zorg er dan met kussens voor, dat je altijd comfortabel kunt zitten. In al jouw stoelen! Na een gezellige avond kan je de kussens dan veilig opbergen in een box.
Alleen maar in de zon zitten, is echter niet zo'n goed idee. Niet voor jouw kinderen, maar ook niet voor jezelf! Zorg dus zeker voor een parasol of een paviljoen om onder te zitten. Zo kan je gerust een hele dag veilig buiten genieten van het prachtige weer. Als je er jaren van wilt genieten, hebben niet alleen je kussens een kussenbox nodig ter bescherming!
Na iedere winterperiode zullen je meubels normaal eens nood hebben aan een goede onderhoudsbeurt. Toch zeker voor je ze weer buiten plaatst. Met de juiste onderhoudsproducten, zijn je tuinmeubelen nog jaren prachtstukken in jouw tuin! 

Kies een categorie!

Bekijk alle producten van de juiste categorie.