Buitenspeelgoed

Buitenspeelgoed

Terug

Buiten spelen!

Spelen in de frisse buitenlucht is leuk, gezond en stimuleert de ontwikkeling van het kind. Kinderen kunnen ravotten met hun vriendjes in de tuin en zelf de wereld gaan ontdekken. We hebben buitenspeelgoed voor elke leeftijd, van zandbakken voor de kleintjes tot basketbal hoops voor de grote kids. Heb je veel plaats in jouw tuin? Dan kan je een trampoline of een schommel plaatsen. Of wat dacht je van een speelhuis om de fantasie te stimuleren?
Het leukste buitenspeelgoed vind je bij Multi Bazar. Van schommels tot trampolines en outdoor fun. Ontdek snel ons uitgebreid aanbod.

Mooi weer en buiten spelen!

Dat gaat hand in hand. Buiten heb je namelijk heel wat meer bewegingsruimte.

Denk maar aan trampolinespringen. Bij mooi weer kan je hier al je energie op kwijt. Met de trampolines van Multi Bazar beleef je ongetwijfeld talloze uren plezier. Daarnaast kan je buiten heel wat kilometers afleggen op een fiets of andere rijvoertuigen. Zoals gocarts, trikes, inline skates, traptractoren en elektrische auto's.
Een tuin en kleine kinderen hebben, dat smeekt voor een schommel of een speelhuis. Liefst nog in combinatie met een glijbaan. Uren schommelen en ontelbaar veel scenario’s opzetten met het huisje als centraal punt. De verbeelding van een kind kent geen grenzen.
Natuurlijk kan je buiten nog heel wat andere activiteiten doen. Sporten bijvoorbeeld. De basketbal in de ring gooien, de voetbal in de goal trappen of een potje petanque spelen. Het zijn maar enkele van de vele sporten die je buitenshuis kunt beoefenen.
Je moet vanzelfsprekend niet rond het huis blijven om buiten te kunnen spelen. Een dagje aan het strand is ook een ideale gelegenheid om wat speelgoed uit de kast te halen. Probeer maar eens een reuze strandkasteel te bouwen met jouw eigen schepjes en emmertjes. De wereld is jouw speeltuin!