+32 (0)51 545 575

Buitenspeelgoed

Buitenspeelgoed Header

Buiten spelen!

Spelen in de frisse buitenlucht is leuk en gezond! Kinderen kunnen ravotten met hun vriendjes in de tuin. We hebben buitenspeelgoed voor elke leeftijd: er zijn zandbakken voor de kleintjes tot basketbal hoops voor de grote kids. Heb je veel plaats in jouw tuin? Dan kan je een trampoline of een schommel plaatsen. Of wat dacht je van een speelhuis om de fantasie te stimuleren?

Het leukste buitenspeelgoed vind je bij Multi Bazar! Van schommels tot trampolines en outdoor fun. Ontdek ons uitgebreid aanbod!

Buitenspeelgoed - Schommels Buitenspeelgoed - Zwembaden Buitenspeelgoed - Opblaas- en strandartikelen
Buitenspeelgoed - Zandbakken Buitenspeelgoed - Sportartikelen Buitenspeelgoed - Trampolines
Buitenspeelgoed - Gocarts Buitenspeelgoed - Kinderfietsen Buitenspeelgoed - Active Outdoor Fun

Mooi weer en buiten spelen. Dat gaat hand in hand. Buiten heb namelijk wat meer plaats om te bewegen.

Een klassiek voorbeeld is natuurlijk trampoline springen. Een trampoline binnen in jouw huis plaatsen is niet zo’n goed idee. Als het al zou lukken om hem op te zetten is het waarschijnlijk niet zo aangenaam springen met een plafond net boven je hoofd. Vervolgens is het ook wat makkelijker om buiten kilometers af te leggen op jouw fietsje of andere rijvoertuigen, zoals gocarts en traptractoren.

Een tuin en kleine kinderen hebben, dat smeekt voor een schommel of een speelhuis. Liefst nog in combinatie met een glijbaan. Uren schommelen en ontelbaar veel scenario’s opzetten met het huisje als centraal punt. De verbeelding van een kind kent geen grenzen.

Natuurlijk kan je buiten nog heel wat andere activiteiten doen. Sporten bijvoorbeeld. De basketbal in de ring gooien, de voetbal in de goal trappen of een potje petanque spelen. Het zijn maar enkele van de vele sporten die je buitenshuis kunt beoefenen.

Een dagje aan het strand is ook een ideale gelegenheid om eens wat  speelgoed uit de kast te halen. Een zandkasteel bouwen met jouw eigen schepjes en emmertjes. Je moet vanzelfsprekend niet rond het huis blijven om buiten te kunnen spelen. De wereld is jouw speeltuin!

Buitenspeelgoed - Schommels Buitenspeelgoed - Zwembaden
Buitenspeelgoed - Opblaas- en strandartikelen Buitenspeelgoed - Zandbakken
Buitenspeelgoed - Sportartikelen Buitenspeelgoed - Trampolines
Buitenspeelgoed - Gocarts Buitenspeelgoed - Kinderfietsen
Buitenspeelgoed - Active Outdoor Fun