Voeding

Voeding

Voeding

Goed, evenwichtig eten is enorm belangrijk voor de groei van jouw kindje.
Daarom vind je bij Multi Bazar een heel groot assortiment producten die nuttig kunnen zijn bij het eten. Denk bijvoorbeeld aan eetstoelen. Je kindje zomaar aan tafel laten plaatsnemen zullen de eerste paar levensjaartjes niet meteen lukken.
De eerste paar maanden leeft jouw kindje op een dieet van melk en meer melk. Uit gewone glazen zal er niet meteen gedronken kunnen worden. Daarom zijn er heel veel flesjes en bekers terug te vinden.
Ook uw alledaagse servies zal hij of zij niet meteen kunnen gebruiken. Een ongelukje is al rap eens gebeurd. Om erge ongelukken en scherven te vermijden, is aangepast eetgerij dus noodzakelijk. De 4Moms Highchair samen met de Starter Set zijn hiervoor ideaal. De magneten houden alles mooi op zijn plaats.
Bovenop de onvermijdelijke ongelukjes kan uw zoon of dochter wel eens tegenstribbelen wanneer er gegeten moet worden. Maak daarom van het eten een leuke ervaring. Denk bijvoorbeeld aan een spelletje waarbij er gegeten moet worden tot het vosje zichtbaar is. Om het morsen op die mooie kleertjes te vermijden kan je gebruik maken van een slabbetje. Deze bestaan in verschillende vormen en maten met verschillende motiefjes, afbeeldingen en kleuren.