Bagagerie

Bagagerie

Ga je op reis of ben je jou al aan het voorbereiden voor het volgende schooljaar? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.
Jouw volgende reis wordt nog leuker met de handige en mooie valiezen van één van onze vooraanstaande merken zoals Samsonite of American Tourister. Ook voor weekendjes weg is er een ruime keuze aan tassen, zoals bijvoorbeeld deze van Reisenthel.
Ben je eerder op zoek naar een tas voor naar school? Wij hebben een uitgebreid aanbod van schooltassen voor alle leeftijden. Zoals schattige kleutertasjes, lieve of stoere rugzakken voor wie naar de lagere school gaat, handige trolleytassen en hippe laptoptassen.

Voor de Jeune Premier fans hebben we een leuk extraatje. Bij aankoop van een Jeune Premier schooltas van min €100 schenken wij gratis een luxe Jack & Penelope kleurboek met 12 kleurpotloden zolang de voorraad strekt

’s Morgens vroeg vertrekken naar school, met een volledig gevulde, soms nog wat te grote schooltas. Het is een alom gekend zicht. Maar zijn je kinderen dan wel veilig op weg? Zorg ervoor dat jouw kinderen niet ongezien de baan op gaan. Leer ze van jongs af aan al een fluovestje dragen. Zo ben je zeker dat ze zullen opvallen in het verkeer!

Ook voor de oudere schoolgaande jeugd hebben we de perfecte tas. Onze beschermende laptoptassen zorgen ervoor dat je gemakkelijk jouw laptop kunt meenemen en dat hij daarboven op nog eens goed beschermd wordt. Laat je je tas toch eens vallen? Dan mag je gerust zijn dat er niets aan jouw laptop is.

Wie aan reizen denkt, denkt ook aan alle bagage die hij of zij meeneemt. Hiervoor heb je natuurlijk een koffer nodig. Liefst een zo stevig mogelijke, die nog eens goed opvalt. Zo zie je hem meteen op de bagageband verschijnen. Heb je toch nog bagage en geen koffer meer? Neem dan een ruime tas mee als handbagage. Zo heb je zeker alles mee.
Het voordeel aan deze tassen is dat ze niet enkel handig zijn om mee te nemen op reis. Ook voor je dagelijkse boodschappen kunnen ze goed van pas komen.

Jeune Premier
Kipling
Nomad
Stones & Bones
Roxy
Caramel & Cie
Affenzahn
Dakine
Fortnite
Fresk
Froy & Dind
Parkland
Lilliputiens
O’Neill
Onnolulu
Fjallraven
Trixie
Delsey
Samsonite
American Tourister