Bagagerie

Bagagerie

Bagagerie

Reis- en weekendtassen
Shoppingtassen
Schooltassen
Portemonees

’s Morgens vroeg vertrekken naar school, met een volledig gevulde, soms nog wat te grote schooltas. Het is een alom gekend zicht. Maar zijn je kinderen dan wel veilig op weg? Zorg ervoor dat jouw kinderen niet ongezien de baan op gaan. Leer ze van jongs af aan al een fluovestje dragen. Zo ben je zeker dat ze zullen opvallen in het verkeer!

Ook voor de oudere schoolgaande jeugd hebben we de perfecte tas. Onze beschermende laptoptassen zorgen ervoor dat je gemakkelijk jouw laptop kunt meenemen en dat hij daarboven op nog eens goed beschermd wordt. Laat je je tas toch eens vallen? Dan mag je gerust zijn dat er niets aan jouw laptop is.

Wie aan reizen denkt, denkt ook aan alle bagage die hij of zij meeneemt. Hiervoor heb je natuurlijk een koffer nodig. Liefst een zo stevig mogelijke, die nog eens goed opvalt. Zo zie je hem meteen op de bagageband verschijnen. Heb je toch nog bagage en geen koffer meer? Neem dan een ruime tas mee als handbagage. Zo heb je zeker alles mee.

Het voordeel aan deze tassen is dat ze niet enkel handig zijn om mee te nemen op reis. Ook voor je dagelijkse boodschappen kunnen ze goed van pas komen.

Bagagerie Merken