Kantoorartikelen

Kantoorartikelen

Heerlijk orderlijk werken!

Losse papieren afgeven toont altijd wat slordig. Om te zorgen dat je deze papieren ordelijk kunt afgeven, steek je ze beter in een mapje. Dit kan al een eenvoudig L-mapje zijn, of een bestekmapje. Het toont al veel beter bij het afgeven.

Kijk eens rond op je bureau. Wat zijn de spullen die je niet meer kunt missen? Een nietjesmachine, een rekenmachine en een perforator. Het zijn maar enkele van de essentiële kantoorbenodigdheden. Met de perforator zorg  je ervoor dat je niets verliest van papierwerk, door de bladen te perforeren en in een map te steken. Een moeilijke berekening maken? Haal je rekenmachine boven. Zo ben je zeker van het resultaat. Ook een schaar komt vaker van pas dan je denkt. Is de schaar te klein voor het snijwerk? Grijp dan naar de snijmachine.

Voor vele personen vermijdt een goed georganiseerde bureau een hoop stress. Denk maar aan al die balpennen die je bent kwijtgeraakt, net op het moment dat je ze nodig had. Met een pennenhouder op jouw bureau, is dit ook een probleem van het verleden!

Dagelijks komt er heel veel papier uit de printer gerold, zorg er daarom dan ook voor dat het kan blijven komen. Moet het papier bijgevuld worden? Dan valt het werk ook even stil. Leg daarom voor alle zekerheid een voorraad papier aan. 

Brepols
Esselte
Lannoo
Maped
Leitz
Atoma
Pelikan
Stabilo
Bic
Staedler
Bruynzeel
Brepols
Esselte
Lannoo
Maped
Leitz
Atoma
Pelikan
Stabilo
Bic
Staedler
Bruynzeel